Stockholm Rekrytering

TRR Trygghetsrådet söker kontaktcentermedarbetare

Vill du jobba i en roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Är du kommunikativ, lyhörd och serviceinriktad? Då kan det här vara jobbet för dig.

Hur ser en vanlig dag ut?
Som medarbetare på Kontaktcenter är du ambassadör för TRR. Kontaktcenter ansvarar för all kontakt med TRR via telefon och mail och svarar på frågor om bland annat TRR:s tjänster och regelverk. Målgruppen du kommunicerar med är klienter, kunder och personer som kan komma att bli klienter. Det kan handla om stöd vid ansökan till TRR, support vid användande av webbtjänster och rådgivning kring processen för arbetssökande. Kontaktcenter är oftast det första mötet med TRR för våra kunder och klienter, därför behövs en bred kunskap om omställningsavtalet, organisationen och om den situation våra kunder och klienter står inför vid en omställning. Kontaktcenters arbetsuppgifter kommer att utvecklas över tid för att möta kunder och klienters framtida behov. Hela avdelningen samarbetar när det gäller att kontinuerligt utveckla service och arbetsmetoder, där även du förväntas delta.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen krävs ett driv att stötta andra människor. Du är bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Vi tror att du har arbetat med kundservice eller liknande under ett par år och att du brinner för att ge service till andra människor. Eftersom du kommer stötta klienter i deras arbetssökande behöver du vara kommunikativ, lyhörd samt ha vanan att arbeta i olika system. Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kul på jobbet. Du gillar att ha varierande arbetsuppgifter och att erbjuda service i världsklass till kunder och klienter. Du är pedagogisk och bra på att samarbeta samt strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
TRR stöttar tjänstemän i privat sektor som har blivit uppsagda på grund av arbetsbrist. Men vi stöttar även fackligt förtroendevalda och arbetsgivare som genomför omställning. TRR Trygghetsrådet är en icke vinstdrivande stiftelse med 40 års erfarenhet som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Vi stöttar 35 000 företag med cirka 950 000 medarbetare i samband med omställningar. Som anställd på TRR fyller du en viktig funktion på den svenska arbetsmarknaden. Du får cirka 250 engagerade kollegor som finns på ett 40-tal platser i hela Sverige och som arbetar utefter en värdegrund som bygger på tillit, engagemang och resultat.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals/The Pace.
För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Du kommer att ha din arbetsplats på Mäster Samuelsgatan 56.

För mer information eller frågor, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lisa Sidén på

lisa.siden@wise.se eller Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

 Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 
 

 

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb