HR-koordinator till AcadeMedia

Stockholm

Till AcadeMedia söker vi nu en HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med start omgående med hänsyn till 1 månads uppsägningstid. För rätt person finns det möjlighet till förlängt uppdrag alternativt överrekrytering.

Sök rollen Senast 5 juli, 2018

Ditt uppdrag

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag som skapar möjligheter för människor att utvecklas. Deras 15 600 medarbetare inom drygt 600 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Inom AcadeMedia finns tre stycke olika områden, förskola/grundskola, gymnasium och vuxenutbildning och denna konsult kommer tillhöra vuxenutbildning. Du kommer att tillhöra ett kompetent och engagerat HR-team i Stockholm som består av en HR chef, två stycken HR Business partners samt en HR-assistent.

I rollen som HR-koordinator ger du stöd och råd till chefer i olika HR-frågor samt att du ansvarar för att administrera HR-system och Hr sidor på intranätet samt viss controlling kring nyckeltal och statistik. I rollen är du även tillsammans med HR-teamet delaktig i utvecklingsprojekt av olika HR-processer och rutiner.

Exempel på arbetsuppgifter:

·        HR-support till chefer inom lön, ledighet, kollektivavtal, anställning, policys, rutiner, chefsbehörigheter, kostnadsställe/projektstruktur.  

·        HR-kommunikation, ex uppdatering av HR-sidor på intranätet och hemsidor (inkl rutiner/mallar/information), information till chefsbrev 

·        Superuser för Workbuster. Publicera annonser, administrera användare, stötta chefer etc. 

·        Superuser för löne- och HR-system. Expertkunskap, utredningar, utveckling, behörighetsstruktur, kontakt löneavdelning vid behov.  

·        Projektredovisning, ex registrera hemmaprojekt i HR+ 

·        Delaktig i utvecklingen av segmentets HR-arbete; processer, rutiner, mallar mm.  

·        Löpande förekommande HR-administration, ex rehab-påminnelse, tjänstebilar, statistik mm 

·        Bidra till gott samarbete i HR-gruppen 

Din bakgrund

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom HR och ca 1-3 års erfarenhet av en liknande supporterande och administrativ roll. Som person är du självgående och strukturerad. Du är serviceinriktad, har en bra samarbetsförmåga och lätt för att skapa relationer och förtroende. Du är duktig på att kommunicera både i skrift och muntligt.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Karlsson(johanna.karlsson@wise.se, 076-3101573) och paola Banegas(paola.banegas@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 5 juli, 2018

Kontakta mig för mer information

johanna-karlsson

Johanna Karlsson

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 juli, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Haemophilia Training Lead

Sobi is recruiting for a Haemophilia Training Lead to our head office in Stockholm.

In this position you will be an essential and important resource to ensure all haemophilia staff have the confidence and competence to the required level across haemophilia scientific, medical, patient access and commercial fields to be successful in their respective roles. Experience from working in a similar role in the pharmaceutical/life science or similar industry is beneficial for the role

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Assistenter till PwC

Nu söker vi två assistenter till PwC med start efter sommaren. Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och trivs i att arbeta i en servicefunktion.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Nordax Bank

Hos Nordax Bank kännetecknas arbetsklimatet av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Här lyssnar man till medarbetarens individuella behov och värnar om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Vill du vara med och bidra till Nordax fortsatta utveckling? Se hit!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juli, 2018

Läs mer & ansök