Senior Redovisningsekonom till globalt företag

Stockholm Konsultuppdrag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som senior redovisningsekonom till ett globalt företag. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 20 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Till ett globalt företag med lokaler på Mariatorget söker vi en senior redovisningsekonom. Detta är ett hyrköp vilket innebär att du initialt är anställd konsult via oss på EQonomy/Wise Professionals under provanställningen, vid ett gott samarbete tas du över efter 6 månader och blir direktanställd via kund.

Ditt uppdrag

Företaget sitter i moderna lokaler på Mariatorget i centrala Stockholm med ett team på två personer men tillsammans med ett shared servicecenter i Riga är ni tillsammans 10 personer.

I din roll som senior redovisningsekonom kan några av dina arbetsuppgifter bestå av:

•       Ansvara för punktskatter, inklusive månatlig avstämning och betalning till Skatteverket

•       Ansvara för fastighetsskatt och fastighetsskattdeklarationer

•       Planera och koordinera revisorskontakt

•       Ha ansvar för pensionsrapporteringen enligt IFRS och Swedish Gaap

•       Följa upp sociala kostnader

•       Arbeta med årsredovisningar

Din bakgrund

För att du ska trivas i denna roll ser vi gärna att du har några års erfarenhet som redovisningsekonom där du är trygg i din roll och möjligen vill mer mot en expertroll inom skatt och pension. Det är högt meriterande om du har en civilekonomutbildning och arbetat i en större global verksamhet tidigare. Vi ser gärna att du kan tala svenska och engelska flytande i tal och skrift då du använder både språken dagligen. Systemen JD Edwards (Oracle) och Excel är det bra om du kunskaper inom.

Vi söker dig som arbetar strukturerat, är självständig, uppskattar ett gott samarbete och trivs med arbete där ingenting står still.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del.

Vi på Wise Professionals är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring – för oss själva, för våra kunder och för världen.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Berg | julia.berg@eqonomy.se och konsultchef Melodi Askelöf | melodi.askelof@eqonomy.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 20 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Julia Berg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök