Redovisningsassistent till välkänd koncern på Kungsholmen

Stockholm Konsultuppdrag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som redovisningsassistent till välkänd koncern till Kungsholmen. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 25 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal


Om rollen
I rollen som redovisningsassistent kommer du tillsammans med dina två kollegor ansvara för reskontraarbetet. Det är stora flöden och omkring 30.000 fakturor per år, majoriteten leverantörsfakturor. Du kommer arbeta med utländska fakturor, avstämning mot bank, matcha fakturor och sända ut för kontering. Det finns idag manuella handpåläggningar i vissa steg av processen, gruppen kommer påbörja effektiviseringsarbetet så snart dem får in en konsult som kan stötta i det löpande. Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader där du kommer bli anställd via oss på EQonomy/ Wise professesionals.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som redovisningsassistent tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbete där du arbetat med leverantörsreskontra och hanterat stora mängder fakturor. Du ska ha kommit i kontakt med kundreskontra och ha förståelse för arbetet. Du förstår hela reskontraflödet och är nyfiken på att fortsätta utvecklas. Du kommer arbeta med alla de fem bolagen i koncernen och behöver därför vara orädd att ta kontakt med medarbetare ute i organisationen och du ska trivas i en kommunikativ roll. Du som person trivs med förändring och är flexibel i ditt förhållningssätt och förstår vikten av ett gott samarbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (Maria.hansson@eqonomy.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 25 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellen Andersen

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök