Senior Compliance Manager – PostNord Strålfors – Solna

Solna Rekrytering

På PostNord Strålfors är vi ledande inom digital kommunikation! Vi skiljer oss från andra, vi är pålitliga, tillgängliga, hållbara affärspartners. Delar du våra värderingar? Då är det dig vi söker.

Sök rollen Senast 17 februari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi erbjuder dig en roll där du får använda dina kunskaper och unika personliga egenskaper och bli en del av vår inspirerande och kreativa arbetsplats, på ett företag som är ledande på marknaden för digitala tjänster. Du kommer få erfarna kollegor och jobba med flera av våra kunder som är marknadsledande inom sina områden på den nordiska marknaden. Du kommer att ställas inför utmaningar som kommer att vara stimulerande och framför allt lärorika. Fokus ligger på kundupplevelsen för våra kunder och deras kunder.    

Vi utökar nu vårt kompetenta team inom Group Staff och söker en person med nyfikenhet och teamkänsla som har noggrannhet som ledord och som tycker om att säkerställa ordning och reda i processer och rutiner. Vi söker dig som lockas av att vara i en strategisk roll med övergripande ansvar för företagets interna och externa revisioner samtidigt som du kommer att arbeta operativt med efterlevnaden.
 
I rollen som Compliance Manager kommer du att ingå i ett team med hög kompetensnivå. Du kommer att ansvara för att administrera, hålla ihop revisioner, medverka och delta vid upphandlingar, kundpresentationer samt driva företagets övergripande riskarbete. Resor inom Norden förekommer.

Du kommer att:  

 • Ansvara för kundernas och företagets interna revisioner  
 • Bistå verksamheten med att besvara och fylla i inkomna revisionsformulär
 • Tillse verksamhetens efterlevnad av relevanta lagar och förordningar  
 • Bevaka och hålla dig uppdaterad beträffande nya lagar och förordningar
 • Se till att personalen har relevanta kunskaper och förståelser för befintliga regelverk 

Vi vänder oss till dig som har:  

 • Universitetsexamen – meriterade inom IT eller legal
 • Minst 5–8 års erfarenhet av att driva revisioner, både externa och interna
 • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med compliance och revisionsfrågor samt att vara kravställare
 • Kunnig inom GDPR med hög förståelse för hantering av persondata i IT system, du får gärna arbetat med informationssäkerhet 
 • God kännedom om ISO 27001 och ISO 27002 gärna att du implementerad och auditerat standarden
 • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska  

Som person är du positiv, uthållig, stresstålig och har hög integritet. Du har ett stort intresse för analytiskt arbete samt vana i att utföra presentationer och hålla i utbildningar. Vidare ser vi att du är en senior i din profession och har erfarenhet att vara kravställare mot en organisation samt driva compliance och revisionsfrågor. Du har förmågan att arbeta strategiskt och planerande samt skriva white papers, guidelines och dokumentera. Du är duktig på att arbeta i matris och att hantera komplexa situationer.
 
PostNord Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se eller telefon 076 000-18-63. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 januari 2018 via www.wise.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen, den ledande kommunikations- och logistikkoncernen i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i 4 länder och cirka 750 anställda och en omsättning på 2,1 miljarder (2017). Läs mer på www.stralfors.se           

Sök rollen Senast 17 februari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 februari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök