Redovisningsassistent/ reskontraspecialist sökes till Norrort

Stockholm Konsultuppdrag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som redovisningsassistent/ redovisningsspecialist till välkänt företag i Norrort. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 25 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal


Om rollen
I rollen som redovisningsassistent/ reskontraspecialist kommer du arbeta med företagets kund- och leverantörsreskontra och rapportera till redovisningschefen. Det är totalt 9 personer på finansavdelningen som i sin tur är uppdelad på två avdelningar, redovisning och controlling. Detta är en bred roll med stora flöden där du ständigt kommer att utmanas och utvecklas med organisationen. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd via EQonomy/ Wise Professionals med omgående start.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som redovisningsassistent/ reskontraspecialist tror vi att du har en gedigen erfarenhet från reskontraarbete och arbetar självständigt med hela kund- och leverantörsreskontraflödet. Du har även gjort avstämningar mot bank och erfarenhet från att ha arbetat i större affärssystem sen tidigare. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande med erfarenhet från affärssystemet AX Dynamics. Som person är du nyfiken och noggrann i din framtoning. Du är effektiv i ditt arbete och drivs av utveckling.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta konsultchef Catherine Laurin (catherine.laurin@eqonomy.se) eller Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 25 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellen Andersen

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök