Teknisk servicechef som vill vara med och bygga nytt

Alingsås Rekrytering

Rollen som Teknisk servicechef på Luna innebär personalansvar och en möjlighet att vara med att bygga upp en ny organisation. Du kommer ansvara för stora delar av eftermarknaden, vårt labb samt servicenätverket av externa samarbetspartners.

Sök rollen Senast 10 juni, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Privat sjukförsäkring

Rollen
I rollen som Teknisk Servicechef kommer du ansvara för all installation, underhåll, reparation och eftermarknad för de maskiner som Luna erbjuder sina kunder i en ny satsning. Erbjudandet kommer bestå av konventionella bearbetningsmaskiner för metall och trä, samt med sikte inställt på att utöka sortimentet med CNC maskiner inom främst produktion. Ditt ansvar kommer vara att säkerställa att vi har ett riktigt bra omhändertagande efter försäljningen. I rollen kommer du att ha personalansvar för sex servicetekniker som utgår från Alingsås och du och kommer leda och fördela arbetet för dem. Det ligger också i ditt uppdrag att bygga upp och utvärdera ett befintligt nätverk av externa samarbetspartners som finns i de delar av Sverige och Norge som vi inte når från Alingsås, samt att ansvara för vårt labb. I labbet erbjuder vi kalibrering och andra servicetjänster för sortiment och produkter som säljs av Lunas olika affärsområden. Du kommer att arbeta nära säljorganisationen för att tidigt vara med vid försäljningar och ditt team kommer även att stötta andra produktkategorier inom Luna med teknisk kompetens. Du är självklart vår ambassadör för både Luna och för ditt område.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicechef tror vi att du har tidigare erfarenhet av att vara servicechef eller liknande roller där du haft ansvar för att leda personal och arbeten ute hos kunder. Eftersom du kommer att leda en verksamhet är det viktigt att du har en ekonomisk förståelse kring budget och kalkyler. För oss är det också viktigt att du kan de typer av maskiner du kommer arbeta med och om du dessutom har vana av installation och programmering av ex. CNC maskiner eller viljan att lära dig så är detta meriterande. Som person ser vi gärna att du kan tänka dig att själv åka ut till kund om det skulle behövas och att du ser en gillar utmaningen i att vara med och bygga upp något.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst där du har stora möjligheter att påverka och där rollen innebär frihet under ansvar. Du kommer att få vara med och bygga upp ett nytt område och ett nytt erbjudande och vara en nyckelroll i den satsningen.

Om oss
Luna AB är en heltäckande leverantör högkvalitativa verktyg, maskiner och förnödenheter för professionellt bruk till industri, byggsektor, auto och offentlig förvaltning med täckning i norra Europa. Lunas affärsidé är att göra kundernas liv enklare, säkrare och mer lönsamma. Luna lagerför över nära 40 000 artiklar, har närvaro i 20 länder och en årlig omsättning på cirka 1400 MSEK. 2017 firade Luna 100 år som aktör i branschen.
Läs mer om oss på www.luna.se

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller om rollen får du gärna kontakta rekryteringskonsult Johannes Hedlund på 0760-00 18 91. Då urval sker löpande hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-06-10.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 10 juni, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Luna AB

Sandbergsvägen 3, Alingsås

Kontakta mig för mer information

Johannes Hedlund

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 juni, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Chef till HSB Malmö

Trivs du i en organisation med stort hjärta och engagemang och i en roll där du verkligen får vara med och påverka? Nu letar vi efter HSB Malmös nya HR-Chef. Det här är rollen för dig som har en bred erfarenhet av ledarskap och HR-arbete, som söker en varierad och utmanande tjänst och som brinner för att skapa goda relationer.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Copywriter & Lead Communication till RevolutionRace

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. Nu söker vi en Copywriter & Lead Communication som tar ägandeskap för vår skriftliga kommunikation och ansvarar för att skapa förstklassigt innehåll till alla våra kanaler. Har du minst tre års erfarenhet av att producera text till digitala plattformar och har ett brinnande intresse för outdooraktiviteter hoppas vi kunna fånga ditt intresse.

Borås Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Office Manager till Epidemic Sound

Har du erfarenhet av Office Management eller eventplanering och vill vara på en rolig arbetsplats där det händer mycket? Här erbjuds möjligheten att vara en del av en växande och spännande startup-miljö som med stora visioner utmanar musikindustrin!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!

Till Dahl Sverige AB söker vi en engagerad och drivande webbredaktör. Fokus i rollen kommer vara att se till att Dahls webbplatser hålls levande och uppdaterad med relevant och engagerande content. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 12 månader med chans till förlängning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Lönespecialist till Octapharma

Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av världens största aktörer på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Utifrån humanproteiner som utvinns ur humanplasma och humana cellinjer utvecklar och tillverkar vi läkemedel som räddar liv.
Sedan starten 1983 har vi investerat för att förändra människors liv. Vårt fokus ligger alltid på att leva upp till det förtroende läkare och patienter över hela världen givit oss.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök