Är du redovisningsassistent?

Stockholm

Nu kan du som redovisningsassistent få stora möjligheter genom att hänga med oss i vårt nätverk. Vi har uppdrag som redan är på rullning och fler är på ingång!

Sök rollen Senast 29 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vad kul att du har klickat dig hit! Vi söker fler redovisningsassistenter som vill vara en del av vårt fina nätverk. Oavsett om du ser dig själv redo nu, senare eller är öppen för att se vad för uppdrag vi har så är du varmt välkommen med din ansökan.

Vad kan vi erbjuda?

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vem vi söker

Vi söker dig som är en rutinerad redovisningsassistent som suttit mycket med kundreskontra och leverantörsreskontra, du kan kalla dig reskontraspecialist! Du är trygg i din roll och det är högt meriterande om du suttit med stora flöden. Du kanske är i tankar för nästa steg i karriären? Vi har flera olika typer av uppdrag, visstid på 2 månader till 6 månader, vikariat på minst 1 år eller hyrköp. Vi vill hitta den perfekta matchningen mellan dig som konsult och uppdrag -det är det vi alltid strävar efter. När du är med i vårt nätverk har vi alltid dig i åtanke när uppdrag kommer upp som passar din kompetens oavsett om det är konsultuthyrning eller rekrytering.

Vilka är vi

Vi på Wise Professionals är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring – för oss själva, för våra kunder och för världen.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor! Kandidatansvariga på Eqonomy är Julia Berg (julia.berg@eqonomy.se) & Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 29 januari, 2019

Kontakta mig för mer information

Julia Berg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök