HR-chef till Constructor

Göteborg Rekrytering

Har du minst 5 års arbetslivserfarenhet från roller inom HR och vill jobba hos en branschledande leverantör i Sverige gällande lagerinredning och logistiklösningar? Läs mer om tjänsten och företaget i annonsen och tveka inte att söka om det låter intressant!

Sök rollen Senast 31 maj, 2018

Constructor är specialister på lagerinredning och marknadsför förvaring- och logistiklösningar för alla typer av lager. Bolaget levererar mer än bara produkter och kan också erbjuda ett komplett paket av tjänster inom lagersäkerhet som t.ex. ställagebesiktning, kurser och serviceavtal.
Constructor är en del av Gonvarri Material Handling, en ledande europeisk leverantör av förvaringslösningar för lagermiljöer. Koncernen marknadsförs i hela Europa under varumärkena Constructor, Dexion, Kasten.

Constructor söker ny medarbetare med ansvar för HR i Norge och Sverige. Vår nuvarande HR-chef går efter många år i bolaget i pension och vi söker nu hennes efterträdare.

Arbetsbeskrivning:
I arbetet kommer du ha extra fokus på att coacha samt utveckla chefer och medarbetare. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 •          Rekrytering & kompetenskartläggning
 •          Etablera och implementera företagens personalpolicys
 •          Ansvar för arbetsrättsliga frågor & fackliga förhandlingar
 •          Kvalitetssäkra löneprocessen.
 •          Vidareutveckla medarbetarsamtalsprocessen
 •          Värdegrundsarbete, främja yrkesutveckling, gott välbefinnande och en bra arbetsmiljö

Utbildning och erfarenhet:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR-området eller motsvarande. Du har minst fem års erfarenhet från liknande roll, gärna i en affärdriven organisation. Dina kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal är mycket bra och du är van att utveckla och förbättra processer och rutiner. Du har tidigare erfarenhet av att driva HR-projekt samt att arbeta med chefsstöd. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschrelaterad verksamhet. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Vårt koncernspråk är engelska.

Personliga egenskaper:
Du är en driven person som är trygg i din arbetsroll och är van att arbeta självständigt. Du har en förmåga att driva igenom saker och tycker om att samarbeta med andra. För att trivas på företaget är du positiv, har självkänsla och är flexibel.

Vi kan erbjuda:
Intressanta och varierade uppgifter i en internationell organisation med hög professionell kompetens. Goda möjligheter till personlig utveckling och vidareutbildning. Uppdraget innebär emellanåt en del resande då tjänsten innefattar både Norge och Sverige. Placeringsort är i Göteborg.

Ytterligare information
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller om rollen får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 maj 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 31 maj, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny-Ann Löfgren

Jenny-Ann Löfgren

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 maj, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Partner till NCC

Vill du arbeta i en organisation som kännetecknas av nöjda och stolta medarbetare. Är det viktigt för dig att arbeta i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Är du dessutom en erfaren, förtroendeingivande och lyhörd HR Partner. Sök då denna tjänst redan idag!

Sista ansökningsdag: 4 juni, 2018

Läs mer & ansök