Redovisningsassistent till internationellt bolag i Kista

Stockholm Konsultuppdrag

Nu har du möjligheten att söka ett långt konsultuppdrag som redovisningsassistent.
Det kan vara just dig vi söker så varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 25 januari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal


Om rollen
I rollen som Redovisningsassistent kommer du framförallt att arbeta med leverantörsreskontra i SAP men det är bra om du även har erfarenhet av att arbetat med kundreskontra.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

  • Löpande hantera företagets leverantörsfakturor
  • Upprätta nya leverantörer i SAP
  • Posthantering så som inkasso och påminnelser
  • Upprätta och registrera bokföringsorder
  • Momsrapportering
  • Avstämning balanskonton
  • Skapa utbetalningsfiler

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som Redovisningsassistent söker vi dig som är gymnasieekonom och har flera års erfarenhet av en liknande tjänst som redovisningsassistent. Du har grundläggande teoretiska och praktiska redovisningskunskaper. Det är mycket meriterande om du har arbetat i affärssystemet SAP. Du har också goda kunskaper i hela Officepaketet och Excel.

Som person är du driven och gillar att få saker gjorda. Du är också noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du är en person som vill vara med och utveckla och effektivisera ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Konsultchef Catherine Laurin (catherine.laurin@eqonomy.se).

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 25 januari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Catherine Laurin

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 januari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 februari, 2019

Läs mer & ansök