Financial Controller till SC Motors Sweden

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta som Financial Controller i en spännande internationell koncern? Som Financial Controller på SC Motors får du vara med i ett spännande skede och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet där ambitionen är att bli den bästa controlleravdelningen!

Sök rollen Senast 23 februari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om rollen
Vi söker två Financial controller som kommer att jobba tillsammans på SC Motors. Rollen är placerad i Upplands Väsby (Infracity). Gemensamma uppgifter för båda rollerna kommer bland annat att vara:

  • Stödja organisationen i analys, uppföljning och rapporteringsfrågor
  • Delaktighet i budget och prognosarbetet
  • Förberedelse av Business Reviews och annat presentationsmaterial till ledningsgruppen för Mitsubishi och/eller Citroën
  • Förberedelse av extern och intern finansiell rapportering till London
  • Kvalitetssäkring av månadsbokslut
  • Granskning och support vid beräkning av reserver

Detta är en roll för dig som gillar att arbeta med analys och rapportering men samtidigt vara nära verksamheten. Du kommer in i bolaget i ett skede där fokus är på effektivisering och förenkling av processer och rutiner. Vi ser att en av rollerna kommer att vara mer inriktad mot system och agera kravställare mot IT avdelningen.

Vem är du?
Vi ser att du har några års erfarenhet av roller där du arbetat med analys av finansiella data. Vidare har du en högskoleexamen inom ekonomi, finans eller IT. Du behärskar engelska och svenska flytande och är en van användare av Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att implementera finansiella system/analysverktyg.

Du är en person som förmedlar information klart och tydligt, du driver nya initiativ och söker aktivt utveckling, du ser lösningar istället för hinder och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du är dessutom engagerad i ditt arbete och har ett positivt synsätt.

Om SC Motors
SC Motors Sweden AB är ett helägt dotterbolag inom det japanska handelshuset Sumitomo Corporation,som är ett av Japans äldsta och största handelshus med 72 000 anställda i koncernen och en verksamhet i 65 länder. SC Motors Sweden är importör av bilmärkena Citroën och Mitsubishi och företagsgruppen består av 80 anställda. Företaget strävar efter att vara en organisation som ständigt är steget före när det gäller att hantera förändringar, skapa nya värden och bidrar i stor utsträckning till samhället. Gå gärna in på SC Motors hemsida www.sc-motors.se för mer information.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SC Motors Sweden med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 23 februari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger SC Motors Sweden AB

Kanalvägen 10A, Upplands Väsby

Kontakta mig för mer information

Elin Allskog

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 februari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök