Marknadsanalytiker – Skruf

Stockholm Rekrytering

Det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på Skruf.

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om oss på Skruf

Skruf Snus AB grundades 2002 och den första snusdosan såldes hösten 2003. Snuset började tillverkas i närheten av orten Skruv i Småland och därav namnet. Sen starten har företaget växt för varje år. Idag är Skruf Snus AB Sveriges näst största snusföretag med en omsättning på över en miljard kronor och ca 300 anställda. Företaget fortsätter att växa i både Sverige och Norge och nya produkter lanseras kontinuerligt under våra tre varumärken Skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm men all produktion sker fortfarande i småländska Sävsjö.

Det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på Skruf. Det främsta är att vi är ett starkt team med engagerade medarbetare i en dynamisk miljö. Det är något du måste inspireras av om du ska trivas i Skruf-familjen. Som Marknadsanalytiker hos oss kommer du att spela en central roll och tillsammans med dina drivna kollegor Sonja, Johan och Andre arbeta för att utveckla Skrufs marknadsposition. Du kommer att vara placerad i hjärtat av Skrufs Insights & Intelligence organisation och stödja avdelningen i såväl det operativa som strategiska arbetet i prognos, förbättring och implementering.

Om rollen      

Som marknadsanalytiker skapar du rapporter, analyser och rapporterar resultat efter våra KPI:er. Du arbetar med prognos, förbättring och implementering. Ditt ansvar innefattar att samla in, bearbeta och analysera data och dra slutsatser för nuvarande samt framtida affärsstrategier. Du samarbetar med kollegor i Stockholm men även europeisk nivå i Tyskland. Placeringen av tjänsten är på vårt kontor i centrala Stockholm och du rapporterar till Head of Insights & Intelligence.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Involvera, följa upp, analysera och omsätta insikterna i nya aktiviteter
 • Driva och delta i projekt som involverar flera avdelningar
 • Arbete i MS Office och SAP
 • Prognos: Samla information från interna och externa källor och analysera data för att ta fram korrekta prognoser. Ständigt se över och utveckla hur vi gör prognoser för att de ska bli så korrekta som möjligt.
 • Prissättning: Analysera och ta fram prognoser kring prissättning. 
 • Marknads-, konsument-, handels- och konkurrensanalys: Du arbetar proaktivt för att leverera marknadsinsikt och rekommendationer genom lämpliga rapportformat för att forma nuvarande och framtida affärsstrategier.

Vi söker dig som har

 • Relevant utbildning inom ekonomi, business eller liknande
 • Du är van användare av MS Office och SAP
 • Samlat på dig år av erfarenheter av liknande arbete av både marknadsanalys, prognos, kommersiell förståelse, prissättningsmodeller gärna från livsmedelsbranschen eller FMCG
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Så här tror vi att du är:

För att trivas hos oss tar du stort ansvar och är prestigelös, flexibel och trivs att arbeta i en föränderlig och internationell miljö. Du tar egna initiativ, har en god känsla för detaljer samt är en god projektledare som sätter högsta prioritet på att uppnå mål och lösa problem. Analys och uppföljning är något som intresserar dig och du vet att det är viktigt för att kunna ta actions och nå resultat i ditt arbete. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, besitter en hög analytisk förmåga samt är en kommunikativ person som kan presentera komplexa ämnen på ett enkelt sätt och inspirera kollegor internt.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Paul Sredojevic på Paul.Sredojevic@wise.se, 076-000 18 63 eller Sabina Axelsson på sa@kimm.se, 076-620 29 42

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 31 maj2019 och vi ser fram emot att få din ansökan på engelska via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök