Chef för kundupplevelsen

Stockholm Rekrytering

Nu söker Friskis&Svettis Stockholm en chef, med tung erfarenhet av kundresor, digitalisering och krossfunktionellt insiktsarbete. I rollen kommer du få möjlighet att etablera och orkestrera nya arbetssätt med kundupplevelsen i centrum, jobba med verklig rörelseglädje, passionerade människor, marknadsföring och kommunikation, utvecklande kundmöten digitalt såsom IRL. Visst låter det spännande!?

Sök rollen Senast 24 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Friskis&Svettis Stockholm söker en chef för kundupplevelsen

Friskis&Svettis Stockholm är en stolt ideell förening som drivs av att stärka folkhälsan genom att få fler i rörelse. Och det gör vi med framgång: Med 95 000 medlemmar och 17 egna träningsanläggningar är vi Sveriges största idrottsförening; bara i fjol blev vi 5 000 fler. Vi erbjuder 80 olika träningsformer, allt från högintensiva HIT till lugna, stärkande Mind. Vi har något för alla åldrar, intressen och livsstilar. Alla är välkomna, det är vi noga med. Vi är också en trovärdig samhällsaktör med en stark egen röst: exempelvis fick vårt initiativ #nollkroppshets ett enormt genomslag och lyfte upp frågor om hälsohets och skeva ideal på dagordningen.

Vi ligger i framkant vad gäller modern organisationsutveckling. Vi har kastat ut de traditionella hierarkierna och jobbar nätverksbaserat, där medarbetarna har verklig möjlighet att påverka och vi utvecklar vår organisation via Design Thinking, i syfte att se till att kundupplevelsen verkligen styr vad vi erbjuder.

Ditt uppdrag hos oss är

 • att ansvara för kundupplevelsen. Till din hjälp har du ett tvärfunktionellt team bestående av medarbetare som representerar alla delar av verksamheten.
 • att leda marknadsteamets arbete. Teamet består av ett tiotal kollegor med specialistkompetens inom projektledning, marknadsföring, kommunikation, innehållsproduktion, PR och medlemsservice.

Vi tänker att du är

 • van vid att jobba med kundens upplevelse i fokus, baserat på kvantitativa och kvalitativa metoder som verkligen mäter vad kunden värdesätter och behöver. Vi ska få ännu fler stockholmare i rörelse, både genom att locka nya medlemmar och genom att bli ännu bättre på att behålla dem vi redan har. Du har en viktig roll i att få hela föreningen att förstå och därmed kunna fatta gemensamma beslut och agera baserat på insikter om kundupplevelsen.
 • en coachande, engagerande, tillitsfull ledare med naturlig pondus och stark förmåga att ta tillvara dina medarbetares inneboende kraft och vilja att ta ansvar. Det hjälper dig att framgångsrikt leda både gruppen som håller samman hela kundupplevelsen och marknadsteamets arbete.
 • nyfiken, drivande med stor integritet och förmåga att utmana gamla sanningar. Samtidigt är du empatisk, prestigelös, samarbets- och lösningsinriktad och bra på att bygga broar. Det kommer till nytta då du blir en viktig förändringsledare för ditt team och för föreningen i stort. En viktig framgångsfaktor för dig är att skapa ett nära, förtroendefullt samarbete med våra olika grupper och träningsanläggningar samt med övriga Friskisrörelsen.

Vi ser att du har

 • flera års erfarenhet av framgångsrikt affärutvecklingsarbete med kundupplevelsen i centrum
 • flera års relevant arbetslivserfarenhet i ledande befattning med personalansvar
 • stor erfarenhet av utvecklingsarbete baserat på datainsamling och analys av vad kunderna värdesätter och behöver
 • stor erfarenhet av digital utveckling som stöder ett sådant kundorienterat arbetssätt
 • erfarenhet av att driva varumärkesutveckling i alla möten med kunden
 • ett stort intresse för tränings- och hälsofrågor

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar F&S Stockholm med KIMM. För mer information och frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Ericsson de Contreras på cec@kimm.se. Skicka ansökan med CV, referenser och ett personligt brev via www.kimm.se senast den 24 maj. Vi tar inte emot ansökningar via mejl pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sisa ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan i dag.

Sök rollen Senast 24 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Cecilia Ericsson De Contreras

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök