Löneadministratör till Delete Sweden AB

Stockholm Rekrytering

Är du en duktig löneadministratör med stort intresse för system och önskan att även arbeta med HR-frågor? Delete är ett spännande företag som just nu söker en löneadministratör.

Sök rollen Senast 21 juni, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Delete Sweden AB. Placeringen är i deras kontorslokaler i västra Stockholm. Här kommer du till ett bolag där det råder en härlig och avspänd stämning med entreprenörsanda.

 

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Här kommer du till ett ungt snabbväxande företag med korta beslutsvägar och trevliga människor. Du kommer att ha två andra kollegor på distans ute i landet som också arbetar med lön. På samma kontor som du sitter även Vd:n, en av två affärsområdeschefer, en av flera regionchefer samt HR chef som också blir din närmaste chef. I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen. Du kommer att hantera löner för både kollektivanställda och tjänstemän inom bygg och ha hand om olika HR frågor. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

 

 •          Använda och utveckla Lön och HR system.
 •          Ansvara för registervård – registrera nyanställda och ta bort vid avslut i respektive system
 •          Utbilda nya chefer och administratörer i lönerelaterade frågor
 •          Att sköta kontakt med lagstadgade externa parter, FORA, Collectum, Försäkringskassan m.fl.
 •          Att rapportera statistik internt och externt.
 •          Stöd till chefer kring arbetsrätt, kollektivavtal och anställningsavtal
 •          Skriva anställningsavtal
 •          Se över och uppdatera HR policys och handböcker
 •          Stötta HR chefen i det dagliga HR arbetet
 •          Övrig HR administration

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av lön och som har stort systemintresse och intresse för arbetsrätt, tolkning av kollektivavtal och HR frågor. Du ska ha erfarenhet av lönesystem, tidrapportering, resesystem och HR system och du är också van vid att arbeta i Office-paketet.

Du är en social person som gärna kan ha en bredare roll som inkluderar HR. Du finns där och kan svara på frågor som medarbetare och chefer har. Du är också flexibel och tycker om när det händer saker. Du är strukturerad och har integritet. Du måste inte ha erfarenhet av bygglöner men naturligtvis är det till en fördel.

 

Erbjudande

Här kommer du till en avspänd miljö med mycket kamratskap och trevliga människor. Du får möjlighet att vara med och påverka och genomföra förändringar och förbättringar.

Du får möjlighet att vara med och påverka ditt eget arbete och den framtida HR och lönefunktionen. Dina arbetskollegor längtar och ser verkligen framemot att du ska börja.

 

Om Delete Sweden AB

Delete Sweden AB är ett ungt, entreprenörsdrivet företag med engagerade, pålitliga och kompetenta medarbetare. Vi växer och finns idag på 13 orter från Sölvesborg i söder till Piteå i norr. Delete är Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster. 

Vi som arbetar på Delete har varierande bakgrund med det gemensamt att vi vill driva utveckling i vår bransch. Arbetet på Delete bedrivs i en miljö där fokus ligger på Skydd, Kvalitet och Attityd, SKA 100%.

 

För mer information se film här:

 

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-06-22 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Sök rollen Senast 21 juni, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Karin Rose

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 juni, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Haemophilia Training Lead

Sobi is recruiting for a Haemophilia Training Lead to our head office in Stockholm.

In this position you will be an essential and important resource to ensure all haemophilia staff have the confidence and competence to the required level across haemophilia scientific, medical, patient access and commercial fields to be successful in their respective roles. Experience from working in a similar role in the pharmaceutical/life science or similar industry is beneficial for the role

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Assistenter till PwC

Nu söker vi två assistenter till PwC med start efter sommaren. Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och trivs i att arbeta i en servicefunktion.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Nordax Bank

Hos Nordax Bank kännetecknas arbetsklimatet av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Här lyssnar man till medarbetarens individuella behov och värnar om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Vill du vara med och bidra till Nordax fortsatta utveckling? Se hit!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juli, 2018

Läs mer & ansök