Ekonomiassistent för kommande uppdrag

Skåne Konsultuppdrag

Nu vill vi träffa dig som vill arbeta som konsult alternativt underkonsult via oss på Wise Professionals ute hos våra kunder i Skåne.

Sök rollen Senast 27 februari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Vill du arbeta som ekonomiassistent? Nu söker vi fler erfarna ekonomiassistenter som vill blev en del av vår konsultverksamhet. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra kommande uppdrag i Skåneregionen.

Ditt uppdrag
Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, avstämningar och löpande bokföring. Arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du kommer arbeta hos. I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet och vilja att ta egna initiativ. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer och system på kort tid, efter en skälig upplärningstid förstås. Därtill förväntas att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Din bakgrund
För rollen som ekonomiassistent söker vi i första hand dig som har gymnasie- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst två års erfarenhet som ekonomiassistent eller liknande arbete. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem.

Som person strävar du efter att kunna hjälpa till där du behövs, mån om att alltid leverera hög kvalitet och är ansvarsfull. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och för att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster. I och med att du anmäler ditt intresse på denna annons blir du en del av vårt växande nätverk för ekonomiassistenter. Vi ser gärna att du som söker denna annons är tillgänglig omgående eller kan börja arbeta inom en snar framtid. Skriv med din tillgänglighet i cv:t och om du har uppsägningstid, ange hur lång den är.

När du blir en av oss
EQonomy/Wise Professionals fortsätter att växa inom ekonomiområdet. Anledningen till det är att vi förstår dig som arbetar som ekonom, speciellt dig som arbetar i en konsultroll. Vi vet att du ställer höga krav på din arbetsgivare och vi ställer samtidigt höga krav på våra konsulter. Vi vet att du söker utmaningar och vi kan genom våra kunder och vårt nätverk hjälpa dig att hitta dessa utmaningar. Om du vill arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag där du får en marknadsmässig lön är EQonomy/Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig.

Har du frågor om annonsen är du välkommen att kontakta Konsultchef Patrik Gustavsson på patrik.gustavsson@wise.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 27 februari, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Patrik Gustavsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 februari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök