Marknadsansvarig på Bonava

Göteborg Konsultuppdrag

Är du duktig på marknadskommunikation? Vill du arbeta i projektform och med kreativa människor skapa spännande konceptlösningar för nya bostadsprojekt? Då kan du vara Bonavas nästa Marknadsansvarige i Göteborg.

Sök rollen Senast 4 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Bonavas Marknadsansvarige i Göteborg ska gå på föräldraledighet. Därför söker vi dig som vill arbeta med marknadsföring, kommunikation, och PR i projektform för att kunna erbjuda spännande konceptlösningar till Bonavas kunder. Uppdraget väntas pågå under 1,5 år och är ett konsultuppdrag via KiMM. För att underlätta och skapa en bra överlämning och introduktion för dig, önskar vi och Bonava en start så snart som möjligt.

Din roll som Marknadsansvarig på Bonava

Som marknadsansvarig på Bonava kommer du ansvara för att ta fram och implementera marknadsstrategi och aktivitetsplan för våra bostadsprojekt. I rollen ansvarar man för att driva varumärkes- och kundperspektivet i all kommunikation, samt ur ett marknadsperspektiv vara delaktig i konceptutvecklingsarbetet i projekten. Du ansvarar även för att bygga Bonavas varumärke på Göteborgsmarknaden. Du rapporterar till Marknadschef i Stockholm och tjänsten är placerad på Bonavas kontor på Östra Hamngatan 5. I tjänsten reser du ca 1-2 dagar/månaden till Huvudkontoret i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Planera och säkerställa genomförandet av säljdrivande aktiviteter, marknadskommunikationen inklusive PR.
 • Säkerställa att medieplan och marknadsmaterial tas fram.
 • Följa upp resultat av marknadsinsatser.
 • Ta fram och ansvara för marknadsbudget samt uppföljning.
 • Ansvara för att kundlöfte och social hållbarhet kommer fram i marknadsaktiviteter och marknadskommunikation.
 • Produktion av nyhetsbrev och övrig kommunikation till våra kunder
 • Ansvara för framtagande av säljmaterial.

Vi söker dig som har

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring
 • Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete inom projektledning och marknadsföring.
 • Erfarenhet av att samarbeta med externa byråer och vara en kravställare till dessa.
 • Meriterande om du har branscherfarenhet samt även säljdrivande erfarenhet av KPI-styrning.
 • Goda kunskaper i Office-paketet, Adobe Photoshop, E-mail marketing system,
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
 • B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din profil och personlighet
Du är en affärsorienterad, prestigelös och proaktiv projektledare som snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya situationer. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt.

Vi ser dig som en social person som tycker om att samarbeta för att nå dina mål. Du är trygg i din kompetens och bra på att framhäva dina idéer. Då du är själv inom ditt kompetensområde i Göteborg behöver du vara både initiativrik och ansvarstagande som person.

Om Bonava
På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens.

Även om vi har skapat bostäder och bostadsområden sedan 30-talet, vet vi att det inte är något vi kan göra själva. Att skapa en fristad som står sig över tid, där historia skapas, barn växer upp och människor lever sina liv, kan man bara göra om man får lite hjälp från sina vänner. För oss symboliserar ordet ”Bo” hemmet, och ”Nav” den levande platsen runt omkring. Det är just det vi gör. Vi bygger inte bara hus, vi skapar hem och områden där människor lever sina liv. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se

Vill du veta mer?

Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Här kan du läsa mer. 
Frågor om rollen och processen skickas till oss på KIMM. Jag som arbetar med processen heter Marios. Mig når du enklast på mail: mm@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Svar på dina frågor och feedback på din ansökan kommer att ta lite längre tid än vanligt över jul- och nyårshelgerna. Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 4 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Bonava AB

Östra Hamngatan 5, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Marios Maletsikas

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök