Projektledande Webbredaktör

Stockholm Konsultuppdrag

Till Roche Diagnostics söker vi en projektledande webbredaktör! Roche är världens största forskande bioteknikföretag. Med fokus på att föra vetenskapen framåt inom läkemedel och diagnostik, förbättrar de människors liv. Uppdraget under 6 månader, innefattar att leda arbetet med att ta fram och lansera en ny webbplats. Är du redo att axla rollen som webbredaktör? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Till Roche Diagnostics söker vi dig som vill axla rollen som projektledande webbredaktör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionells med start omgående. Uppdraget är på deltid och beräknas pågå i 6 månader med placerat i Solna, Stockholm.

Uppdraget innefattar att leda arbetet med att ta fram och lansera en ny webbplats. Webbplatsen kommer att innehålla både företagsövergripande information (för positionering och employer branding) samt produkt- och tjänsteinformation. Projektet kommer att ledas och genomföras lokalt i Sverige men löpande dialog och koordinering med global styrgrupp kommer att krävas.

Du är en noggrann redaktör med projektledaregenskaper och van att leda tvärfunktionella grupper. Företaget verkar inom en hårt reglerad bransch vilket ställer krav på det digitala innehållet och dess godkännande process innan publicering.

Arbetstiden är flexibel och kan fördelas över specifika dagar per vecka eller mer varierat/utspritt – beroende på önskemål och verksamhetens behov. Webbredaktören kommer att rapportera till företagets kommunikationschef, men också har nära dialog med företagets marknadschef och produktchefer. Därför är det viktigt att denna webbredaktör känner sig trygg i att samordna arbetet och vara Roche Diagnostics lokala representant mot den globala organisationen.

Vi ser gärna att du har:

 • En utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller likvärdigt
 • Dokumenterad erfarenhet av att utveckla affärsdrivande och företagspositionerande webbplatser
 • Jobbat med att producera användaranpassat innehåll
 • Har grundläggande UX-kunskap för webb
 • Har baskunskap om HTML-kodning
 • God stilistisk förmåga och behärskar både svenska och engelska
 • Har erfarenhet av SEO och SEM
 • Har erfarenhet av att arbeta med webbstatistik (Google Analytics)

Meriterande med erfarenhet och kunskap från diagnostik-, läkemedels- eller medicinteknikbranschen samt om du har jobbat med CMS-systemet Adobe Experience Manager.

Om Roche Diagnostics i Sverige
Roche är världens största forskande bioteknikföretag. Med fokus på att föra vetenskapen framåt inom läkemedel och diagnostik, förbättrar vi människors liv.

Diagnostik möjliggör att förebygga sjukdomar, minska väntetider och sjukhusinläggningar, optimera resursanvändning, hitta rätt behandling för varje individ samt ge människor frihet att leva som de vill.

Roche Diagnostics i Sverige (med bolagsnamnet Roche Diagnostics Scandinavia AB) arbetar med diagnostiska lösningar för hela hälso- och sjukvårdskedjan. Våra cirka 90 medarbetare verkar för ett friskt Sverige, där all kunskap tillämpas. Vårt kontor finns på Arvid Tydéns Allé 7 i Solna. För mer information om oss besök www.roche.se.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 31 maj, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

lisa-andelius

Lisa Andelius

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 31 maj, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2019

Läs mer & ansök