Marknadsanalytiker till Amnesty!

Stockholm Konsultuppdrag

Amnesty International behöver förstärkning i sin fundraisinggrupp. Vi söker nu en marknadsanalytiker som vill driva fundraising- och kommunikationsarbetet framåt. Som Marknadsanalytiker kommer ditt huvudfokus vara att identifiera nya givarsegment med utgångspunkt från Amnestys målgrupper. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Amnesty International söker vi en Marknadsanalytiker. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start i augusti 2019. Uppdraget beräknas att pågå i 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Uppdraget är placerat på Amnesty Internationals kontor i centrala Stockholm.

Ditt Uppdrag
Amnesty International behöver förstärkning i sin fundraisinggrupp. Vi söker nu en marknadsanalytiker som vill driva fundraising- och kommunikationsarbetet framåt. Bred kunskap inom fundraising/sälj-och marknadsarbete är en fördel. Rollen ingår i Fundraisinggruppen och du kommer att rapportera till gruppchefen.

Som Marknadsanalytiker kommer ditt huvudfokus vara att identifiera nya givarsegment med utgångspunkt från Amnestys målgrupper. Du kommer att analysera och hitta jämförelsetal för aktiviteter, produkter och kanaler för att på så sätt kunna optimera aktiviteter och kampanjer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • arbeta fram, presentera och konkretisera en aktuell kunskapsbank för Amnestys nuvarande fundraising-och kommunikationsarbete genom att strategiskt analysera aktiviteter, produkter och kanaler
  • hitta utvecklingspotential i både befintliga och men framförallt nya givarsegment i Amnestys databas
  • analys av konverteringar, förändrade givarbeteenden, insamlingsmetoder och kanaler

För att bli Amnesty Internationals nästa stjärnkollega!
Som person är du strukturerad, metodisk, lösningsorienterad och har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är inlyssnade och pedagogisk i ditt samarbete med ditt team. Du kan arbeta tvärfunktionellt och är en vass kommunikatör som på ett enkelt och lättförståeligt sätt kan förmedla insikter till ditt team och övriga organisationen. Du är mycket van användare av analysprogram och att jobba med databasdriven analys. Erfarenhet av analysverktyget Qlik Sense är starkt meriterande. Du är även en van beställare av analysutveckling med upparbetad leverantörskontrakt.

Du har:

  • Flerårig utbildning i analys, statistik eller motsvarande.
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter – goda kunskaper inom analys är ett krav. Du kan bearbeta, analysera och presentera data och slutsatser som bidrar till att ökat engagemang i form av intäkter.
  • Arbetat både operativt och strategiskt, från ax till limpa och har en ”Hands on”-mentalitet.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal.

Mer om Amnesty International
Amnesty International arbetar för mänskliga rättigheter. Vi är en global organisation som kämpar för alla människors lika värde. Genom att ha utredare på plats runt om i världen, samlar vi in vittnesmål och dokumenterar för att snabbt kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. Genom att samla många människor som uppmärksammar dessa kränkningar, kan vi skapa stark opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På detta sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi jobbar utan att påverkas av politiska partier, religion eller ekonomiska intressen. Detta betyder att vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Tillsammans påverkar vi och skapar en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden.

Vad händer nu?Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

lisa-andelius

Lisa Andelius

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök