Marknadskommunikatör till Amnesty!

Stockholm Konsultuppdrag

I den spännande rollen som Marknadskommunikatör kommer ditt uppdrag vara att ta fram ett fundrasing-koncept-/ramverk som ska synkas med Amnestys varumärkeskoncept. Vi söker nu en marknadskommunikatör med stor förståelse och erfarenhet för vad som kommunikativt funkar för privatpersoner/B2C.

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Amnesty International söker vi en Marknadskommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start i september 2019. Uppdraget beräknas att pågå i 6 månader och för rätt person kan det finnas chans till förlängning. Uppdraget är placerat på Amnesty Internationals kontor i centrala Stockholm.

Ditt Uppdrag
I den spännande rollen som Marknadskommunikatör kommer ditt uppdrag vara att ta fram ett fundrasing-koncept-/ramverk som ska synkas med Amnestys varumärkeskoncept. Du kommer ta fram fundrasing-annonser utifrån detta koncept och arbetet kan göras både med hjälp av interna resurser och externa. Du kommer hålla ihop helheten men också operativt kunna göra A/B-tester och bör därför känna dig mycket bekväm med att arbeta med olika CTA:s i extern kommunikation vars syfte är att generera engagemang i form av gåvor/medlemskap/köp/. 

Marknadskommunikatör med erfarenhet från fundraising
Vi söker en marknadskommunikatör med stor förståelse och erfarenhet för vad som kommunikativt funkar för privatpersoner/B2C. Du kan arbeta fram, presentera och konkretisera en aktuell annonsbank för Amnestys fundraising-kommunikationsarbete. Samt kunna följa upp dessa annonseringsaktiviteter.

Du har:

  • Flerårig utbildning i marknadsföring/kommunikation
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av att arbeta med externa leverantörer.
  • Förvärvad kunskap dvs arbetat både operativt och strategiskt, från ax till limpa. ”Hands on”-mentalitet.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har förmåga att arbeta självständigt och är senior i ditt arbetssätt. Du är van och vill jobba tvärfunktionellt och växla mellan arbetsuppgifter.

Mer om Amnesty International
Amnesty International arbetar för mänskliga rättigheter. Vi är en global organisation som kämpar för alla människors lika värde. Genom att ha utredare på plats runt om i världen, samlar vi in vittnesmål och dokumenterar för att snabbt kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. Genom att samla många människor som uppmärksammar dessa kränkningar, kan vi skapa stark opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På detta sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi jobbar utan att påverkas av politiska partier, religion eller ekonomiska intressen. Detta betyder att vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Tillsammans påverkar vi och skapar en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden.

Vad händer nu?Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Emma Knaggård Wendt (ekw@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 23 juni, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

lisa-andelius

Lisa Andelius

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök