Stockholm Rekrytering

Projektadministratör Hjärnfonden

På Hjärnfonden får du möjlighet att bidra till en friskare framtid för många människor och stärka Hjärnfondens vision. Vi söker dig som är en självgående och proaktiv administratör som är bekväm med att på egen hand planera, organisera och ansvara för ditt arbete.

I rollen som projektadministratör för forskningsstöd samverkar du med flera olika funktioner inom Hjärnfonden. Till exempel Vetenskapliga nämnden, stora givare, donationer och ekonomifunktioner där du bistår med rapporter och ekonomisk uppföljning. Du arbetar löpande med verksamhetens administration och ekonomiuppföljning samtidigt som du har nära samarbete med bland annat Forskningssekreterare.

Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:  

·      Ansvar för forskningsadministration, såsom handläggning av Hjärnfondens forskningsbidrag och stipendier, löpande arbete med processer kring utlysning, ansökan, tilldelning och utbetalning av bidrag och stipendier. Samt förbättra processer av olika slag.

·      Uppföljning, handläggning och ekonomisk redovisning internt kring donationer, forskningsbidrag och stipendier.

·      Bistå ekonomifunktionen med ekonomiska sammanställningar gällande utlovade medel på både kort och lång sikt. Samt ta fram ekonomisk information till årsredovisningen.

Om dig 
Vi söker dig som är en självgående och proaktiv administratör som är bekväm med att på egen hand planera, organisera och ansvara för ditt arbete. Tjänsten kräver att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Du gillar service och att hjälpa andra. Vi ser att du är trygg i att ta initiativ och du är nyfiken som person med gott omdöme.

Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, har god prioriteringsförmåga och att du vågar komma med egna tankar och idéer. Här är ditt egna driv i fokus.

Du har några års arbetslivserfarenhet från roller inom administration med inslag av ekonomi och uppföljning. Har du en ekonomisk bakgrund ser vi det som ett plus.

Du är van att administrera olika system, känner dig trygg i Excel och du kan skriva protokoll och skicka möteskallelser.  Erfarenhet från hela Office 365 Cloud, Dynamics CRM system och ansökningssystem är meriterande.

Om Hjärnfonden
Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse som utan statligt stöd arbetar för att finansiera och skapa framsteg inom livsviktig forskning kring hela hjärnan, dess skador och funktionsnedsättningar men också för att öka kunskapen om den friska hjärnans utveckling och potential. Vi är en av Sveriges 20 största insamlingsorganisationer och samlar in medel till världsledande och nyskapande forskning och delar sedan ut postdoktorala stipendier och bidrag till den bästa forskningen.  

På Hjärnfonden får du möjlighet att bidra till en friskare framtid för många människor och stärka Hjärnfondens vision om att ”ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan”. Din insats här kan bidra till att fler barn mår bättre. Här hamnar du i en värderingsdriven organisation som befinner sig i en stark tillväxt med en hög utvecklingstakt och du har möjlighet att göra skillnad med att utmana och lär oss nytt.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar Hjärnfonden med The Pace/Wise Professionals och tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.thepace.se och du får då svara på tre korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete och på så sätt kunna göra den bästa matchningen.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

 

 

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb