Löneadministratör till DHL Express

Stockholm

Vill du arbeta i ett bolag som förstår att en välfungerande löneadministration är en kritisk HR-tjänst för att skapa en arbetsplats i världsklass? Då är rollen hos oss på DHL Express rätt för dig!

Sök rollen Senast 6 juli, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om tjänsten

I din roll som löneadministratör tillhör du ett mindre löneteam som arbetar med hela lönekedjan från ax till limpa för både tjänstemanna- samt kollektivavtalslöner. Vi har idag vårt kontor i Bergshamra, Solna men kommer att till årsskiftet att flytta till nyrenoverade lokaler i Västberga.

I stort är arbetsinnehållet traditionellt med månatliga lönekörningar inklusive lön, sociala avgifter, bonus, pensioner etc. i kombination med årliga processer som till exempel lönejusteringar, årsrapportering av kontrolluppgifter, bonusutbetalningar samt avstämningar tillsammans med vår ekonomiavdelning. I rollen ingår löpande rapportering av statistik till interna och externa intressenter. Det löpande lönearbetet utförs i affärssystemet Visma Agda och tidrapporteringen i vårt workforce management system Quinyx.

Vad bidrar du med till teamet?

I tjänsten som löneadministratör förväntas du hantera det löpande lönearbetet med stort fokus på högsta möjliga kvalitet och effektivitet varpå vi ser att du har några års erfarenhet från självständigt lönearbete. Har du tidigare arbetat i Agda PS och/eller Quinyx är det meriterande. Medarbetarna på DHL Express går främst under kollektiv- och tjänstemannaavtalet (Transport) samt Ledarnas avtal, det är därför meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare.

Vi ser att du är analytisk, lösningsorienterad och strukturerad med hög social kompetens samt trivs med ett kundorienterat arbete. Du är van att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer. Du har en konsultativ och serviceinriktad inställning gentemot de anställda och vill vara behjälplig vid lönerelaterade frågeställningar.

Som person är du glad, positiv, engagerad och självgående. Du har lätt för att samarbeta och ser utmaningen i att utveckla verksamheten genom ständig förbättring. Du är inte rädd för att säga till om det behövs men gör det med balans mellan respekt och resultat.

Varför ska du välja DHL Express?

DHL Express Sverige har fyra år i rad utsetts till ”Top Employer” och i år även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”- hos oss är det människorna som räknas! Därför har det alltid varit vårt mål att hitta och behålla de bästa medarbetarna världen över och tillsammans är vi stolta över att få vara med och bygga hela världens logistikföretag. DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara en del av världens mest internationella företag och måla världen gul.

I denna rekrytering samarbetar DHL Express med Wise Professionals. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof (070-716 83 94, ulrika.franzen-korlof@wise.se) . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Sök rollen Senast 6 juli, 2018

Här ligger Dhl Express (Sweden) AB

Björnstigen 85 , Stockholm

Kontakta mig för mer information

ulrika-franzen-korlof

Ulrika Franzén Körlof

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 6 juli, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Haemophilia Training Lead

Sobi is recruiting for a Haemophilia Training Lead to our head office in Stockholm.

In this position you will be an essential and important resource to ensure all haemophilia staff have the confidence and competence to the required level across haemophilia scientific, medical, patient access and commercial fields to be successful in their respective roles. Experience from working in a similar role in the pharmaceutical/life science or similar industry is beneficial for the role

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Assistenter till PwC

Nu söker vi två assistenter till PwC med start efter sommaren. Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och trivs i att arbeta i en servicefunktion.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Nordax Bank

Hos Nordax Bank kännetecknas arbetsklimatet av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Här lyssnar man till medarbetarens individuella behov och värnar om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Vill du vara med och bidra till Nordax fortsatta utveckling? Se hit!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juli, 2018

Läs mer & ansök