Lönespecialist till ISS Facility Services AB

Stockholm Rekrytering

Vill du tillhöra ett stort härligt löneteam med bra sammanhållning och där det finns goda möjligheter till utveckling? Då är du välkommen till oss på ISS Facility Services.

Sök rollen Senast 5 juli, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vårt huvudkontor ligger i trevliga, och snart nyrenoverade lokaler i Marievik/Liljeholmen. Här kommer du att tillhöra en avdelning om 18 personer som är indelade i tre team med arbetsuppgifter inom de olika processerna på Löneservice. 1st support hanterar främst samtal samt ärenden från chefer och anställda, 2nd support arbetar med alla delar i löneprocessen och 3rd support är fokuserade mot system. Idag hanterar Löneservice 17 olika kollektivavtal för både tjänstemän och kollektivanställda.

Vad ska du göra?
I rollen som lönespecialist i 2nd support arbetar du med hela löneprocessen i en dynamisk miljö där teamkänslan värderas högt. Vi befinner oss i en förändringsfas vilket innebär stora möjligheter till utveckling.

I din roll som lönespecialist kommer du bland annat att arbeta med kontroll och komplettering av anställningsuppgifter, hantera frånvarohantering och ge support till chefer och medarbetare i organisationen. För att säkerställa att det blir korrekta löneutbetalningar arbetar du med kontroller, men även utredningar, korrigeringar och skuldhantering. Då vi arbetar med många olika kollektivavtal kommer du även att arbeta med att tolka dessa.

Vem är du?
Vi ser att du har en gymnasieutbildning eller motsvarande samt påbyggnadsutbildning inom lön, samt några års erfarenhet från självständigt lönearbete. Du har erfarenhet av att tolka kollektivavtal och har kunskap om arbetsrätt kopplad till lön. Du är van vid att arbeta lösningsfokuserat och att se förbättringsområden samt att du har förmåga att driva dem till avslut. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. 

Att tillhöra ett större team ställer krav på dig gällande bland annat samarbete, din sociala förmåga samt att du är flexibel och prestigelös. Det ger också en trygghet och backup samt en stor kunskapsbank. Du trivs med att hjälpa andra och att ha många kontaktytor, både internt som externt. Du har god initiativförmåga, är utåtriktad och gillar att arbeta drivande i team för att nå gemensamma mål.

Varför ska du välja ISS Facility Services?
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ‘The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Är du intresserad av den här tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar ISS Facility Services AB med Wise Professionals. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof (070-716 83 94, ulrika.franzen-korlof@wise.se). Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Sök rollen Senast 5 juli, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

ulrika-franzen-korlof

Ulrika Franzén Körlof

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 juli, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Haemophilia Training Lead

Sobi is recruiting for a Haemophilia Training Lead to our head office in Stockholm.

In this position you will be an essential and important resource to ensure all haemophilia staff have the confidence and competence to the required level across haemophilia scientific, medical, patient access and commercial fields to be successful in their respective roles. Experience from working in a similar role in the pharmaceutical/life science or similar industry is beneficial for the role

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Assistenter till PwC

Nu söker vi två assistenter till PwC med start efter sommaren. Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och trivs i att arbeta i en servicefunktion.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 augusti, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Nordax Bank

Hos Nordax Bank kännetecknas arbetsklimatet av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Här lyssnar man till medarbetarens individuella behov och värnar om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Vill du vara med och bidra till Nordax fortsatta utveckling? Se hit!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juli, 2018

Läs mer & ansök