Senior Redovisningsekonom

Stockholm

Vill du jobba i en verksamhet som gör skillnad?
Sök då denna tjänst som senior redovisningsekonom!

Sök rollen Senast 27 mars, 2019

Om Trygghetsstiftelsen
Trygghetsstiftelsen hjälper statsanställda med stöd på vägen till ett nytt arbete. De har också en roll att sprida kunskap och inspiration för att stötta i myndigheternas arbete med lokala omställningsmedel.
Trygghetsstiftelsen bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990. Drygt 100 000 personer har fått stöd av stiftelsen.

Under 2018 fick 83 procent av de tillsvidareanställda ett nytt jobb eller annan lösning innan uppsägningstidens slut och 87 procent av de tidsbegränsat anställda fick en lösning inom nio månader från uppsägningen. För att läsa mer gå in på www.tsn.se

Erbjudande
Du kommer till en arbetsplats med härliga kollegor, trevlig stämning, god arbetsmiljö och där man är mycket mån om sin personal. Verksamheten tillför och bidrar med en god sak; de stöttar och hjälper människor till nytt arbete, vilket du får möjlighet att vara en del av. Organisationen befinner sig i en utvecklingsfas vilket gör att du kommer få vara med och påverka i uppbyggnaden och verksamhetsplaneringen.
Rollen i sig är bred med fokus på att bibehålla den goda ordningen och kvaliteten på redovisningen men även viss controlling ingår.

Uppgifter i tjänsten:

Controlleruppgifter; utveckling och framtagande av rapporter samt samordning och uppföljning av interna projekt
Reskontra, Löpande bokföring
Avstämningar
Upprätta tertial- och årsbokslut
Analys och uppföljning av utfall
Fungera som stöd i ekonomiska frågor till VD och övriga i organisationen
Föredragande för styrelsen

Trygghetsstiftelsen sitter i fina lokaler mitt i Stockholm city.

Om dig
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av kvalificerad redovisning, dvs allt från löpande redovisning till att ha upprättat årsbokslut samt ha förmåga att se samband och dra slutsatser utifrån ekonomiska data.

Då du kommer att bli en nyckelperson med många kontaktytor är det viktigt med god kommunikativ förmåga samt intresse för samarbete. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta initiativ, varför det är av vikt att du är trygg i din kunskap och kan arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Språk: svenska i tal och skrift
System: Office, affärssystem tex Agresso

Nyfiken på att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Trygghetsstiftelsen med Wise Professionals/EQonomy. Tjänsten är en direktrekrytering och vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se)
Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail.

Sök rollen Senast 27 mars, 2019

Kontakta mig för mer information

Ramona Johansson

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök