Redovisningsspecialist

Stockholm

Nu har vi ett spännande uppdrag för dig som redovisningsspecialist/senior redovisningsekonom!

Sök rollen Senast 26 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till ett internationellt industriellt bolag i Sickla söker vi nu en redovisningsspecialist

Om rollen
Du kommer att vara en del av ett kunskapsrikt och drivet team om 7 personer som är en del av den största enheten inom bolaget. Du spelar en central roll i bolagets dagliga operationella arbete där du stöttar alla finansiella aktiviteter. Du rapporterar till redovisningsansvarig. Rätt person för rollen är den som brinner för redovisning och kan driva frågor och lösa dem från grunden. Bolaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt. Uppdraget är ett hyrköp vilket innebär att du initialt är anställd hos oss men tanken är att efter ett gott samarbete att du ska bli överrekryterad till kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·      Rapportering

·      Avstämningar

·      Löpande redovisning

·      Utveckla och analysera finansiella rapporter både i SAP och SAP BI (Business Intelligence)

·      Kontinuerligt jobba med förbättringar kring effektivitet genom att delta i olika projekt

·      Stötta revisorer

Din bakgrund och person
För att vara framgångsrik i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning.
Du är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med hög leveranssäkerhet. Då bolaget verkar i en internationell kontext med SAP som huvudsystem söker vi en systemvan person med mycket god erfarenhet av Excel. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av SAP samt kunskaper inom IFRS och tidigare har arbetat i ett internationellt bolag.

När du blir en av oss
Som konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på Wise Professionals är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring – för oss själva, för våra kunder och för världen.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

När du blir en av oss
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Berg (julia.berg@wise.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 26 mars, 2019

Kontakta mig för mer information

Julia Berg

Talent Acquisition Specialist

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök