Inköpare till Swedol

Göteborg Konsultuppdrag

Till vår kund Swedol i Göteborg söker vi just nu efter en operativ inköpare till Division Kläder och skydd. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget är ett vikariat på minst sex månader, med eventuell förlängning.

Sök rollen Senast 28 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om Swedol
Swedolkoncernen är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Ditt uppdrag
Som operativ inköpare inom Division Kläder & Skydd i Swedolkoncernen kommer du främst att arbeta med inköp från externa leverantörer. Du kommer att följa försäljningsutfallet och följa upp avvikelser. Din roll innebär breda kontaktytor med såväl butikschefer som Swedols många leverantörer, vidare har du även daglig kontakt med Swedols kategorichefer. En vanlig dag arbetar du med varuflöde mellan leverantör och centrallager, mellan centrallager och butik samt leverantör och butik utifrån behov. 
Du sköter Uuppföljning av sortiment, samt att följa upp butikers beställningar och ge stöd till dem i att optimera sina inköp. De system som främst används är Jeeves, Blueridge, Qlickview och Excel. Du kommer att ingå i ett team om ca 7 personer. Kontoret är placerat i Bäckebol i norra Göteborg. Arbetstiderna är 08.00 -16.45.

Din bakgrund
Vi söker dig som troligtvis utbildat dig inom logistik eller inköp, samt har några års erfarenhet av operativt inköp. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom textilbranschen. Har du tidigare arbetat med varuflödesplanering och/eller i prognosbaserade inköpssystem är det meriterande. Det är även meriterande om du arbetat med Jeeves eller Navision tidigare. Du har en god grundläggande systemkunskap inom exempelvis Excell, samt lätt för att lära dig nya system. Du kommunicerar enkelt i engelska och svenska, i tal och skrift. För att du ska passa och trivas i denna roll är det viktigt att du har rätt inställning, en stark drivkraft samt en förmåga att organisera ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Du kontaktar då konsultchef Marios Maletsikas mm@wise.se tel: 0765259026. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 28 mars, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Swedol AB

Importgatan 23, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Marios Maletsikas

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-Ansvarig

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för och driva hela HR processen. Vi behöver dig som tycker om att ge service och som trivs i en varierande och händelserik miljö. Här får du möjligheten att jobba brett, både strategiskt och operativt. Du kan inte förvänta dig ett dukat bord. Vi behöver dig för att strukturera och organisera upp det vi inte kan själva. Kom och hjälp oss att etablera en ny värdegrund.

Skåne Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant/Office Manager

Är du en proaktiv och strukturerad Exekutiv assistent med en hög känsla för service? Skulle du dessutom tycka att det är spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag i framkanten av cancerforskning? Sök då rollen till Immunicum redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 april, 2019

Läs mer & ansök