Stockholm Konsultuppdrag

Kundsupportmedarbetare till kund i centrala Stockholm

Nu söker vi dig som brinner för service! Här får du möjlighet att arbeta i en platt organisation med god sammanhållning där tempot är högt och mycket händer!

Till vår kund söker vi nu en Kundsupportmedarbetare. Detta är ett konsultuppdrag på 100 % via The Pace med start 12 augusti 2021 fram till 28 februari 2022. Efter avslutat uppdrag finns god möjlighet till förlängning alternativt fast anställning hos kunden. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och är verksamma inom apotekssfären.

Ditt uppdrag
I rollen som Kundsupportmedarbetare kommer du hantera produktfrågor kopplat till bolagets cirka 60 varumärken. Du kommer framförallt ha kontakt med konsumenter, men även svara på frågor från bland annat leverantörer och aktieägare. Då bolaget har en extern växel som hanterar alla inkommande samtal kommer du ansvara för alla frågor som inkommer via mejl. I rollen kommer du i huvudsak utgå från kontoret och rapportera till sälj- och marknadskoordinator.

Din bakgrund
Vi söker dig som brinner för service och trivs i en miljö där mycket händer. Du är i början av din karriär och har med fördel erfarenhet av ärendehantering, kundsupport eller kundtjänst. För att lyckas i rollen ser vi att du är ansvarstagande med en ådra för struktur och besitter förmågan att prioritera. Som person är du vidare nyfiken och vågar ta egna initiativ, där du på egen hand söker upp svaren på de spörsmål som inkommer.     

Du har goda kunskaper i Officepaketet samt är en god kommunikatör på både svenska och engelska. Det är även ett plus om du tidigare arbetat inom apotekssfären, med hälsoprodukter och/eller läkemedel eller har ett intresse kring ovan nämnda branschen. 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se) och Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb