Relationsbyggande Teamchef till ICA Reklam

Göteborg Rekrytering

Vi ska göra varje dag lite enklare. Som ett led i den förändringsresa vi nu är i, behöver vi dig som vill leda och driva ett team på vår avdelning Factory. Du kommer arbeta med att bygga och utveckla relationer som ska skapa en enkel och värdefull leverans till våra kunder. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Sök rollen Senast 23 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Personalrabatt

Visste du att ICA Reklam är en av Sveriges största kommunikationsbyråer? Här möts en härlig blandning av talanger och personligheter, som alla delar målbilden att skapa kommunikation som gör skillnad – både för våra kunder och för deras kunder.

Tillsammans har vi en unik ICA-kunskap, mängder av kollegor med olika spetskunskaper och vi strävar hela tiden efter att utvecklas. Allt det här gör det lätt att känna stolthet över det vi gör, vilka vi är och vad vi står för. Här skapar vi tillsammans kommunikation åt våra kunder så att de ska kunna nå ut med rätt budskap i rätt kanal vid rätt tidpunkt. Det är så vi bidrar till att göra varje dag lite enklare.

För att möta framtidens och våra kunders behov är ICA Reklam i en spännande förändringsresa och som ett led i detta behöver avdelningen Factory förstärkning av en Teamchef. Vi vill utevcklas ihop med dig som vill gå till jobbet för att leda medarbetare och driva försäljning.

Det här är ditt framtida jobb

När du kliver på jobbet som Teamchef erbjuds en roll med tydligt ansvarsområde. Ditt främsta fokus kommer vara att leda och utveckla ditt team i våra löpande uppdrag samt skapa nya affärer tillsammans med dina medarbetare och kunder. Ditt team på ca 15 personer består delvis av kreatörer, så som Grafiska formgivare, Final Art och Content Writers, samt också mer säljdrivande funktioner så som Kundansvariga. Ni arbetar mot några av våra interna kunder och tillsammans kan ni leverera på tjänster och löpande uppdrag som utgör större delen av vår verksamhet.

I vardagen kommer du arbeta med att skapa förutsättningar för dina medarbetare och organisation att nå resultat och att utvecklas. Vi vill arbeta tillsammans och därför kommer du också att arbeta tvärfunktionellt inom ICA Reklam att utveckla våra erbjudanden utifrån våra kunders arbetssätt och behov. I rollen ingår även att arbeta för att det finns kvalitetssäkrade processer, verktyg och rutiner som stödjer avdelningens och teamets uppdrag.

Vem är du?

It´s cool to be kind. Därför lägger vi stor vikt vid vem du är som person, och har alltid mångfald och hållbarhet i fokus. För att rollen som Teamchef ska passa dig, vill vi att du ska gå till jobbet för att du tycker det är kul att leda och driva ditt team framåt. Teamet kommer fortsätta att må bra och leverera om du är en ledare som är tydlig och rak i din kommunikation, är lyhörd inför deras behov och vågar ta tag i olösta problem.

Förutom din förmåga att leda behövs en affärsmässig inställning och vilja att utveckla affären ihop med dina kollegor. I samtliga av dina arbetsuppgifter kommer relationer vara i fokus, vilket gör att vi värdesätter att du kan bygga och skapa långsiktiga relationer som genererar starka samarbeten och lönsamma affärer. Din approach är förtroendeingivande och du kan utan problem kommunicera en tydlig målbild, både till ditt team och övriga i organisationen. För att du ska vilja stanna och trivas hos oss på sikt vill vi att du förstår och tycker det är positivt att vi är en organisation som gillar att ständigt utveckla oss.

Vad behöver du ha för erfarenhet?

Du behöver ha några års erfarenhet av att leda team, gärna på en reklam- eller kommunikationsbyrå eller på en Inhousefunktion. Vi tänker att du de senaste tre åren har arbetat som Projektledare där du agerat kravställare mot externa/interna kunder samt lett kreativa arbetsgrupper och personal. I ditt tidigare arbete har du skaffat dig en förståelse för omnichannel kommunikation och antagligen har du arbetat i en större organisation eller mot större kunder. Har du dessutom arbetat i en organisation i förändring, är vi extra nyfikna på dig.

Intresserad?

Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Stina och Marios är ansvariga för rekryteringen hos KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når dem på: stina.scheller@wise.se eller marios.maletsikas@wise.se. Vi vill ha din ansökan senast 23:e augusti, och vi vill poängtera att vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 23 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger ICA Sverige

Truckgatan 15, Kungälv

Kontakta mig för mer information

Stina Scheller

Stina Scheller

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök