Stockholm

Regional Workplace Manager Stockholm till AFRY

Real Estate and Facility/Workplace inom AFRY är på en spännande resa där ansvaret för både lokaler och arbetsplatstjänster ska centraliseras för cirka 17 000 arbetsplatser fördelat på cirka 300 kontor i 60 olika länder. Vill du vara med?

Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals med start så snart som möjligt men senast i augusti. Konsultuppdraget löper sju månader framåt där målet är en rekrytering hos kund efter perioden.

Ditt uppdrag
Inom Real Estate Facility Workplace skapas miljöer där medarbetare och team kan nå sina mål. Real Estate Facility/Workplace har övergripande ansvar för samtliga hyresavtal, utvecklingen av den fysiska arbetsplatsen samt Facility Services. Du kommer arbeta utifrån AFRYs värderingar- modig, hängiven och lagspelare samt följa verksamhetens övergripande mål.

Som Regional Workplace Manager hos AFRY kommer du vara en viktig del i att skapa framtidens arbetsplats på kontoren i Stockholm. Ett av dem är huvudkontoret i Solna med 1700 anställda vilket du kommer ansvara för. Som Regional Workplace Manager har du en nyckelroll i övergripande strategi om att skapa framtidens arbetsplatser och arbetsplatsupplevelse. I tjänsten rapporterar du till Head of Real Estate and Facility.

Rollen som Regional Workplace Manager innebär många kontaktytor och samarbeten såväl internt i verksamheten, med leverantörer samt med fastighetsägare. Real Estate Facility Workplace arbetar i partnerskap med sina leverantörer och i rollen ingår att utveckla partnerskapet.

För de kontor som du ansvarar för kommer du att:

·       Utveckla, implementera, bibehålla och utvärdera tjänster för att säkerställa en hög servicenivå.

·       Arbeta med verksamheten för att sätta prioriteringar, mål och tidsplaner.

·       Leverera hög kvalitet tillsammans med leverantörer som möter kundens behov och som skapar mervärde.

·       Identifiera risker och lösa olika situationer effektivt.

·       Involvera leverantörer och verksamheten i att identifiera samt förändra delar som behöver förbättras.

·       Ha många kontakter i verksamheten gällande kontoren i regionen.

·       Påverka hur arbetsplatserna utformas.

·       Utveckla arbetsplatsupplevelsen, service samt tjänster.

·       Sätta budget samt löpande följa upp budgeten

Utöver det kommer du även att:

·       Driva gemensamma projekt för Real Estate Facility Workplace

·       Ha nära samarbete med våra andra fyra Regional Workplace Managers

Vem är du?
Som Regional Workplace Manager står du för service, driv och tydlighet. Du planerar och driver din dag och ditt arbete självständigt samtidigt som du är en del av ett drivet och engagerat team, egenskaper även du delar.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av liknande roll inom exempelvis större hotell- konferens- eller kontorskomplex och som är redo att ta nästa steg i karriären.

För att vara framgångsrik i rollen brinner du för service & kvalité, tycker om att utveckla processer samt är en problemlösare som är nyfiken på att hitta effektiva och hållbara lösningar. Du uppskattar att ha flera olika kontaktytor och har lätt för att skapa goda relationer, kommunicera med personer inom olika delar av organisationen samt har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du är även trygg i att fatta beslut och stå fast vid dem.

Noggrannhet, analys och ordning & reda är egenskaper som finns naturligt hos dig. Vi ser även att du har en akademisk utbildning eller likvärdigt inom relevant område samt erfarenhet av budgetarbete.

Om AFRY och REFW
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future.

”Vi på Real Real Estate Facility Workplace är ett gäng personer som drivs av utveckling och en tro på att vi kan skapa världens bästa arbetsplatser och arbetsplatsupplevelse. Vi är ett team i början av sin utveckling med ett starkt driv att lyckas. Du kommer att få arbeta självständigt och i team och vara med och påverka och skapa ett nytt arbetssätt och organisation”.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb