Stockholm Konsultuppdrag

Assistent i början av karriären till JM

Just nu söker vi dig med erfarenhet av en assisterande roll till JM. Ta chansen och bli en del av deras fantastiska team i Frösunda, Stockholm!

Till JM söker vi nu en proffsig och effektiv person som är i början av sin assistentkarriär! Anställningen är ett konsultuppdrag via The Pace i sex månader med start så snart som möjligt, med chans till förlängning eller rekrytering till JM efter uppdragsperioden. Placering för uppdraget är i JMs fina lokaler i Frösunda, Stockholm.

Ditt uppdrag
Som Assistent på JM är du centrum för administration, planering och kommunikation för produktionschefen som du kommer ha ett nära samarbete med. I din roll kommer du stötta flera i JM Bostad Stockholm Produktions ledningsgrupp. På företaget finns fler assistenter som du kommer ha kontakt med och stöd av.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Kalenderhantering samt koordinera så att kollegornas vardag flyter på så smidigt och effektivt som möjligt
  • Förbereda presentationer och material och se till att materialet är komplett och korrekt inför möten
  • Föra protokoll i olika sammanhang
  • Ansvara för resebokningar och tillhörande logistik så som transport och hotell
  • Administrativa ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat några år i en koordinerande eller assisterande roll. Vi tror att du har varit i en assisterande roll i cirka två år men att det nu är dags att gå vidare till nästa steg. För att lyckas i rollen talar och skriver du svenska obehindrat och är en god kommunikatör. Du är en van användare av Officepaketet och har erfarenhet från att ta fram presentationer i hög kvalité i PowerPoint.

Personligheten är väldigt viktigt och för att axla rollen tror vi att du tycker om utmanande och spännande uppgifter i din vardag, där du också ibland behöver lösa oplanerade situationer och problem som uppstår. Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. För att trivas i rollen och framgångsrikt kunna hantera arbetsuppgifterna behöver du ha en administrativ ådra, hög servicenivå och integritet samt en prestigelös och problemlösande inställning. Slutligen är du snabb och professionell i ditt arbetssätt utan att tumma på kvalitet och noggrannhet. 

Om JMJM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Vår verksamhet är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb