Marknadskoordinator till SilverRail

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du jobba med marknadsföring och kommunikation samtidigt som du bidrar till att göra världen lite bättre? Då har vi uppdraget för dig. SilverRail Technologies söker nu dig som brinner för bra kommunikation och som har en bra förmåga att implementera det i verkligheten. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals omfattningen är 75-100% med omgående start, uppdraget pågår i 6 månader och för rätt person finns goda chanser till en tillsvidareanställning.

Sök rollen Senast 26 oktober, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen

I rollen som Marknadskoordinator på SilverRail blir du en del av avdelningen Marketing & Portfolio Management. Du arbetar nära marknadschefen och övriga kollegor på avdelningen och har också många kontaktytor i hela företaget, både i Sverige och våra övriga kontor i världen. Uppgifterna varierar och du kommer att få en stor möjlighet att utvecklas inom många områden. Din kunskap, erfarenhet och intresse kommer också att ligga till grund för hur rollen utvecklas.

Exempel på arbetsuppgifter:

·        Skriva texter för nyhetsbrev, inbjudningar och presentationer

·        Hantera e-postutskick

·        Producera marknadsmaterial i form av Powerpoints, bild och eventuellt enklare filmer

·        Koordinera mindre events och vara behjälplig vid större events

·        Vara delaktig i arbetet med att ta fram en ny webb

·        Beställa ”give-aways” och annat material

·        Uppdatera och ta fram dokumentmallar

·        Administrativ hantering av projekt

Mer om SilverRail Technologies

SilverRail Technologies är marknadsledande utvecklare av digital infrastruktur för resebranschen, med fokus på tåg- och busstrafik.

För dig som jobbar här innebär det att du spelar en viktig roll i att bygga en bättre framtid. Här utvecklas IT-lösningar som gör det enklare att välja ett miljövänligt resande. Oavsett om det handlar om att hitta rätt resa, smidiga betalningar, eller få relevant information före, under och efter resan så byggs här den digitala infrastrukturen som gör det möjligt!

SilverRail Technologies växer och har idag ca 250 medarbetare på sina kontor i London, Stockholm, Norrköping, Boston och Brisbane. Sedan 2017 är SilverRail Technologies en del av Expedia Group.

Vem söker vi?

För att passa i den här rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kanske har du jobbat som marknadsassistent tidigare och nu söker en arbetsplats som ser positivt på din personliga utveckling.

Som person är du en sann problemlösare som trivs med att ta egna initiativ. Du tänker affärsmässigt och kan hantera flera uppgifter parallellt – du är alltså en sann ”doer” med god samarbetsförmåga! Som konsult hos SilverRail blir du en del av en arbetsplats där du med dina engagerade kollegor skapar lösningar, tillsammans.

Nyfiken på att veta mer? 

Har du några frågor om uppdraget får du gärna kontakta mig, Emma Knaggård Wendt, Konsultchef ekw@kimm.se Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

När du blir en av oss 

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sök rollen Senast 26 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger SilverRail

Vasagatan 11, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Emma Knaggård Wendt

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök