Strategisk kommunikatör

Göteborg Konsultuppdrag

Lokalförvaltningen, Göteborgs Stad söker nu en erfaren kommunikatör med inriktning på strategisk kommunikation. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM och beräknas pågå till slutet av januari 2020 med möjlighet till förlängning. Uppdraget beräknas starta omgående.

Sök rollen Senast 23 oktober, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Strategisk kommunikatör till Lokalförvaltningen

Lokalförvaltningen, Göteborgs Stad söker nu en erfaren kommunikatör med inriktning på strategisk kommunikation. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM och beräknas pågå till slutet av januari 2020 med möjlighet till förlängning. Uppdraget beräknas starta omgående.

Om Lokalförvaltningen

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggaktör och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år – våra 400 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Dina arbetsuppgifter som kommunikatör

I din roll som kommunikatör på lokalförvaltningen arbetar du med både den interna- och externa kommunikationen med ett strategiskt fokus. Genom omvärldsbevakning och aktiviteter ansvarar du för att utveckla förvaltningens kommunikationsarbete genom att komma med förbättringsförslag och ta fram stödmaterial. Du ska också bidra till att stärka arbetsgivarvarumärket. I nära samarbete med kollegor och chefer stöttar du i frågor gällande samordning och kommunikationsplanering.

En viktig del i din roll är att stötta och arbeta med frågor som rör ledningskommunikation.

Arbetsuppgifter i punktform:

·        Uppdatera och driva förvaltningens kommunikationsstrategi med tillhörande aktivitetsplan.

·        Ansvara för redaktionsarbetet kring förvaltningens intranät och enhetssida på goteborg.se.

·        Utvecklingsansvar inom området, dvs omvärldsbevaka, föreslå och genomföra förbättringar. Det innebär också att ta fram styr- och stöddokument inom kommunikationsområdet.

·        Stödja chefer och medarbetare med bl.a. kommunikationsplanering, samordning och framtagande av informationsmaterial m.m.

·        Stödja förvaltingsens ledningsgrupp i intern- och extern kommunikation och strategier för detta

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation. Du har arbetat minst 5 år med kommunikation, antingen inhouse eller genom att stötta organisationer med kommunikativ rådgivning. Företrädelsevis har du tidigare erfarenhet från kommunalt bolag eller större privata bolag med både intern och extern kommunikation.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är handlingskraftig och relationsbyggande. Det är viktigt för att du ska kunna planera och driva igenom dina förslag. Du har en god pedagogisk förmåga och agerar coachande då du kommer att behöva vägleda så väl chefer som medarbetare inom kommunikationsfrågor. Förutom en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift krävs att du vet hur du gör de mest komplexa texter begripliga och engagerande för en bred målgrupp.

Konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?
Även om vi inte tar emot ansökningar via mail får du gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Kontakta då Marios Maletsikas mm@kimm.se.

Ansökningarna kommer vi gå igenom löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 23 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Lokalförvaltningen

Lillhagsparken 13, Hisings Backa

Kontakta mig för mer information

Marios Maletsikas

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök