Redovisningsassistent

Göteborg Konsultuppdrag

Är du på jakt efter en nya utmaningar och vill utvecklas som ekonom inom ett internationellt bolag? För vår kunds räkning söker vi just nu efter en redovisningsassistent som kan börja jobba efter sommaren.

Sök rollen Senast 1 juli, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till vår kund söker vi efter dig som är ekonom och som vill gå in i ett uppdrag på 1 år med start efter sommaren. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy och är på heltid.

Ditt uppdrag

Som redovisningsassistent är du behjälplig i det som rör företagets redovisning och du kommer även att arbeta med kundreskontra. I denna roll kommer du få möjlighet att arbeta varierat med bland annat löpande bokföring, kontoavstämningar, indrivning av kundfordringar/fakturor samt vara behjälplig i bokslutsarbete. Vidare innefattar rollen att maximera kassaflödet och att säkra stabila inbetalningar. En naturlig del i rollen är att bidra till att skapa och bibehålla goda kundrelationer och säkerställa att arbetet sker i enlighet med lagar och policys.

Du kommer ingå i ett gott ekonomiteam och kontoret är beläget i Mölndal. Nedan ser du ett urval av dina arbetsuppgifter i punktform:

  • Löpande bokföring
  • Kundreskontra
  • Avstämningar av balanskonton
  • In- och utbetalningar
  • Vara behjälplig i bokslutsarbete
  • Upprätthålla goda kundrelationer

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet som ekonomiassistent, företrädesvis inom kundreskontra. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet från ett eller flera större affärssystem samt goda kunskaper i hela Officepaketet och då framförallt i Excel. Det är inför detta uppdrag meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Visma Business. Du talar och skriver obehindrat på svenska och det är till din fördel om du även har goda kunskaper i engelska, i tal och i skrift.

För att du ska trivas i konsultrollen är du professionell samt trivs i ett proaktivt och lösningsfokuserat arbete. En konsult hos oss på EQonomy har en vilja att kunna bidra med sin kompetens och erfarenhet i de olika situationer vår kund kan befinna sig i. Det tror vi att du gör bl.a. genom ditt prestigelösa förhållningssätt samt din positiva och tillmötesgående attityd. Om du är en person som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter är konsultrollen som gjord för dig.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss mig du har några frågor om detta uppdrag. Jag som är ansvarig i detta uppdrag heter Alexandra Cederqvist och har tel. 073 – 521 65 60. Jag går igenom ansökningarna löpande och gör ett urval mot våra befintliga uppdrag och om vi ser att du har en matchande profil kommer vi att höra av oss. När du sökt en tjänst via oss är du även sökbar i våra system vilket innebär att vi kan komma att ta kontakt med dig i framtiden. I konsultvärlden går processerna oftast snabbt så tveka inte att söka om du känner du att du har rätt profil för den här typer av uppdrag.

Då det är sommarperiod nu vill vi dock flagga för att handläggningstiden kan dröja lite längre än vanligt, och vi ber er ha tålamod med detta.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 1 juli, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Alexandra Cederqvist

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 juli, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

HR Generalist till Blomsterfonden

Söker du nya utmaningar som HR Generalist i en organisation som arbetar för ett gott syfte? Blomsterfonden söker nu dig som har erfarenhet och vill utveckla vår framtida verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juli, 2019

Läs mer & ansök

Head of Retail to Cheil

Cheil is currently undergoing an exciting period of growth and is therefore on the hunt for a new Head of Retail. This is a great opportunity to work in a fast-paced, international environment where collaboration and a team-player mindset is key.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök