Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

Stockholm

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Personalrabatt

Välkommen!

Hos K-Rauta kommer du ansvara för det dagliga arbetet med vår e-handel och vara en absolut nyckelperson i den dagliga verksamheten. Du kommer ingå i ett prestigelöst, samarbetande och kompetent team där du rapporterar till Head of Digital & eCom. Här drivs frågor som rör vår e-handel och digitala strategier där vi bl.a. tar fram content och kampanjer för att driva trafik till vår hemsida och öka försäljningen online. K-Rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. 

Ditt uppdrag i korthet

I din roll kommer du samordna alla delar av e-handeln från att kunden börjar handla tills att kunden lägger sin beställning. Du kommer därför ha mycket daglig kontakt med marknadsavdelningen, inköp och logistik där du vid behov driver mindre projekt tillsammans med våra byråer.

Vidare kommer du ansvara för att sätta strategin och se till att öka konverteringsgraden och försäljningen. Försäljningsfokuset kommer alltid finnas där och tillsammans med content manager säkerställer du att produkter, bilder, kategorier och texter optimeras på bästa sätt. Du analyserar data och sätter dig in i kundresan för att kunna omvandla kunskap till förbättringar i plattformen och ställa krav på att utveckling sker. Du kommer ha en naturlig projektledare roll på vår e-handels sight.

Som person tror vi du har:

–         Flerårig erfarenhet av e-handel av konsumentprodukter.

–         Genuint intresse av försäljning och kundupplevelse.

–         God förståelse för sortiment och samspel mellan online och butik.

–         Erfarenhet av Google Analytics och arbetar dagligen i Excell.

–         God förståelse för inköp och retail.

–         Relevant akademisk utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller motsvarande.

–         Svenska och engelska i tal och skrift

–         Vana av att projektleda.

Meriterande

–         Erfarenhet av contentfull

–         Google Optimize

–         A/B Testing

–         Digital merchandising

Vidare tror vi du är:

En person som drivs av försäljning och att skapa det absolut bästa värdet för kunden. Kan argumentera för dina idéer och får saker att hända. Du är en analytiker som gillar att granska information för att hitta utvecklingsmöjligheter. Du trivs i det digitala landskapet och kan tänka utanför boxen. Samarbete är A och O för dig och du kan kommunicera och argumentera tydligt för din sak. Vi är ett starkt team men det krävs att du självständigt kan driva aktiviteter framåt.

Mer om K-Rauta

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter.

I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn, vi hjälper dig från start till klart. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy och ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Kontoret finner du i Kista där det finns tillgång till både gym som pool.

I samband med rekryteringsprocessen för tjänsten Du sökt kommer det att göras en genomgång av Din bakgrund via öppna källor. Detta är en rutinmässig kontroll som görs i syfte att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen. 

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark ol@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-24. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Här ligger K-Rauta AB

Esbogatan 11, Stockholm

Kontakta mig för mer information

kommande-anstalld

Olof Lindmark

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök