Culture & Communications Specialist

Stockholm Rekrytering

Nu behöver Swedish Match till sitt vinnande lag en affärsdriven och passionerad Culture & Communications Specialist! Vill du vara med på resan till en värld utan cigaretter?

Sök rollen Senast 19 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner

Avdelningen Culture & Communications, Swedish Match behöver nu en affärsdriven och passionerad Communications Specialist med fokus på HR-kommunikation!  

Du som har affären i fokus och ett passionerat driv har nu möjligheten att utveckla och driva HR-kommunikationsarbetet på Swedish Match. I den här rollen arbetar du på avdelningen Culture & Communications, som är en del av Swedish Match, Europe Division. Avdelningen arbetar specialiserat med kommunikations- och kulturfrågor. Du kommer befinna dig på huvudkontoret i Stockholm och i nära kontakt med dina kollegor i Göteborg, där du rapporterar till Manager Culture & Communications. Välkommen till ett bolag där du som medarbetare snabbt upptäcker att vi menar allvar med vår vision ”En värld utan cigaretter”. 

Ditt uppdrag 
Ditt uppdrag är att på ett modernt sätt arbeta med vår HR-kommunikation utifrån våra tre huvuduppdrag divisionskommunikation, värderingskultur och arbetsgivarvarumärke. Dina kollegor arbetar inom HR-avdelningen som består av 5 HR Business Partners på olika orter samt HR-chef. Du arbetar också nära HR-admin och Comp & Ben-avdelningen i Stockholm.  

Du ansvarar för ett kommunikationsområde som berör ca 900 medarbetare. Det är din insats och ditt sätt att lyckas leverera bra HR-kommunikation som medarbetarna förstår, gillar och använder sig av i vardagen som bidrar till att skapa vårt starka Employer Brand. Utöver detta är du en självklar medspelare som med engagemang och passion vill bidra till att skapa en Culture & Communications-avdelning med målet att alltid överträffa våra kunders förväntningar!  

Vem är du?  

Som person stimuleras du av att arbeta med olika typer av uppgifter och olika typer av människor. Du har alltid affären i fokus och tar på ett självklart sätt ägarskap för dina uppgifter och att leverera med kvalitet. Du brinner för att uppnå dina mål och agerar alltid med en serviceinriktad attityd. Du har lätt för att påverka och skapa inflytande, bygga förtroende och relationer. Du trivs också i ett klimat som innebär att utmana och utmanas med fokus på att hitta nya och proaktiva lösningar, som leder till bättre resultat. Hos oss på Swedish Match arbetar vi ständigt med öppen och ärlig feedback vilket bidrar till att vi ständigt utvecklas.  

Hos oss får du bland annat: 

 • Marknadsmässig och rättvis lön baserad på din prestation, kompetens och attityd. 
 • Arbeta med ambitiösa och prestigelösa kollegor som har väldigt kul ihop.   
 • Vara en del av en verksamhet som brinner för sin vision, sina produkter och arbetar aktivt med rättvisefrågor så som jämlikhet och jämställdhet.  

För att lyckas hos oss tror vi att du som söker har: 

 • Erfarenhet av projektledning  
 • Erfarenhet av att operativt arbetat med förändringskommunikation. 
 • Erfarenhet av att paketera flera kommunikationsinsatser till ett större koncept och har förmåga att förstå vilka insatser som leder till önskat resultat.  
 • Stor skicklighet i att arbeta med text, bild, film, målgruppsanalyser och kommunikationsplaner. 
 • En hög kommunikativ kompetens både i tal och skrift på svenska och engelska.  
 • Meriterande om du tidigare arbetat inom HR. 

Uppfyller du inte alla krav? Den person vi söker hade inte låtit sig stoppas för det! 

Vi ser fram emot din ansökan! 

I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med KIMM. Önskar du med information eller har frågor om rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. eller rekryteringskonsult Olof Lindmark, ol@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-11-19. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sök rollen Senast 19 november, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Malin Clavering

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 19 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Grafisk designer

Nu har du möjlighet att bli en del av Coloplast och deras marknadsavdelning. Bolaget vill öka den interna produktionen av deras grafiska material och letar därför efter dig som vill ta på sig ansvaret och bli deras interna specialist på området.

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök