Ansvarig Digitala Kanaler

Falkenberg Rekrytering

Har du erfarenhet att driva digital försäljning och lockas av att hänga med på en resa i digitaliseringens tecken? Hallandstrafiken har precis lämnat hållplatsen för sin utvecklingsresa och söker nu en Ansvarig för Digitala Kanaler med stort kundfokus.

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Personalrabatt

Hallandstrafiken genomför just nu en fantastisk utvecklingsresa. En rad satsningar och utvecklingsprojekt som syftar till att nå målet; högst kundnöjdhet i branschen! Rollen Ansvarig Digitala Kanaler är en ny roll som kommer ingå i enheten för Sälj och Service. Hallandstrafikens kontor ligger centralt i Falkenberg med goda kollektiva förbindelser.

Vad ska du göra?

Som ansvarig för de digitala försäljningskanalerna arbetar du på strategisk och operativ nivå, där du med datadrivna arbetssätt vidareutvecklar kundupplevelsen. Du tillhör en avdelning som ansvarar för Hallandstrafikens samtliga försäljningskanaler, men där fokus ligger på försäljning via hemsidan, Hallandstrafikens app, biljettautomater och tredjepartsförsäljning, där du är med och säkrar kundupplevelsen.

Du kommer initialt fokusera på att implementera nytt CRM-system (Microsoft Dynamics). Vidare kommer du fokusera på att genom undersökningar och analys lära känna kunderna bättre och anpassa Hallandstrafikens service efter deras behov. I rollen ansvarar du för:

•                         Ta fram och kommunicera strategiska planer för att ta Hallandstrafikens digitala kanaler in i framtiden.

•                         Följa upp kundinsikter och bevaka omvärldstrender

•                         Driva och bidra i genomförandet av strategiska kanalrelaterade projekt och aktiviteter, så som digitalisering eller upphandlingar.

•                         Bidra till nya kundorienterade och effektiva arbetssätt som leder till en ännu bättre kundupplevelse.

Vem är du?

Du har erfarenhet av att driva försäljning i digitala kanaler, gärna i e-handelsföretag. Meriterande är även erfarenheter från ägandeskap och förändringsledning i olika digitaliseringsprojekt. En relevant utbildningsbakgrund är meriterande men inget krav i rollen. Krav är däremot ett genuint intresse för digitala lösningar och systemstöd som möjliggör för ökad service för våra kunder.

Som person har du förmågan att agera när andra tvekar och du påverkar din omgivning genom din nyfikenhet och positiva inställning till att testa nya tillvägagångssätt. Du visar ett genuint intresse för dina kunder och kollegor och har en förmåga att hitta lösningen snarare än problemet. 

Vilka är vi?

Hallandstrafiken arrangerar nära 50 000 resor i Halland varje dag. De operatörer vi har avtal med kör årligen mer än två miljoner mil i vår regi. Detta inkluderar busstrafik, samt Öresundståg, Pågatåg, Västtågen och Krösatågen. Hallandstrafiken har ett 80-tal medarbetare som planerar och utvecklar buss-, tåg- och anropsstyrd trafik, miljöarbete, IT-lösningar, information och marknadsföring för kollektivtrafiken i Halland. Hallandstrafiken är dessutom bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresorna i Laholms, Halmstad, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner.

Samordning och samverkan är nyckelord för vårt arbete, och vi undersöker löpande resbehov och attityder hos våra kunder för att få linjer, turer och tider att passa så många som möjligt.

Läs mer om oss på vår hemsida.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se eller Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Sök rollen Senast 10 december, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Hallandstrafiken AB

Holgersgatan 29, Falkenberg

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Martin Jerrskog

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 10 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök