Content Producer

Göteborg Konsultuppdrag

Nu utvecklar och expanderar vi Sveriges bästa citygalleria! Vill du vara med?

Sök rollen Senast 26 december, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Content Producer

Nu utvecklar och expanderar vi Sveriges bästa citygalleria! Vill du vara med?

Vi söker en Content Producer som vill driva, utveckla och sätta Kungsmässan på kartan i sociala medier. Uppdraget är ett konsultuppdrag via Wise Professionals och KIMM på inledningsvis 8 månader med chans till både förlängning och anställning. Vi siktar på att vår nya stjärna startar någon gång i Januari/februari.

Om Kungsmässan

Kungsmässan Köpcentrum ligger i hjärtat av Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg. Köpcentret har ca 100 butiker, caféer och restauranger. År 2018 hade Kungsmässan cirka 5 miljoner besökare och omsatte totalt cirka 1,6 miljarder kronor. Kungsmässan har Stor-Göteborgs nöjdaste kunder och har blivit vald till Sveriges Bästa Citygalleria fyra år i rad. Just nu pågår en utbyggnad om ca 9000 kvm. Totalt kommer Kungsmässan att bestå av ca 120 verksamheter när utbyggnaden är helt klar under 2020. Och detta är bara början. En mängd spännande och transformerande idéer ligger i plan för att ta Kungsmässan in i framtiden och möta nya köpmönster och behov.
Kungsmässan ägs och förvaltas av Aranäs Fastigheter som är Kungsbackas största privata fastighetsägare med ett innehav av 2100 lägenheter och ca 82 000 kvm kommersiella lokaler.

Ditt uppdrag

I tätt samarbete med centrumledningen på Kungsmässan Köpcentrum kommer du att ansvara för att producera den externa kommunikationen samt kommunikationen till alla hyresgäster såsom butiker, restauranger, caféer osv. Kommunikationen internt sker idag via webbsidan och Kungsmässans personal-app men vi är öppna för andra effektiva och tydliga sätt att kommunicera på. Den externa kommunikationen skapas i dialog med andra samarbetspartners där ditt ansvar blir att anpassa överenskommet material till egna kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter

·       Delaktig i kampanjarbete för våra olika marknadskanaler 

·       Skriva nyhetsbrev, annonser och inbjudningar mm

·       Redigera och förbereda bildmaterial för vepor, flyers samt digitala kampanjer

·       Kontakt med tryckeri och byrå gällande grafiskt material  

·       Uppdatera innehåll på webben och Kungsmässans personal-app

Din bakgrund

Troligtvis har du arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter, jobbat med kampanjmaterial eller hanterat ett Instagram-konto. Du har en stor kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Du gillar strukturerad kreativitet och gillar att arbeta i team.

Du behöver kunna hantera de vanligaste programmen i Adobe CC; InDesign och Photoshop, men även Premier Pro samt Illustrator är en fördel.
Vi tror att du skulle älska att få skriva om Kungsmässans kommande event, inte bara genom din egna kreativitet utan även lära dig att skriva utifrån Kungsmässans värderingar och språkval.
Du har en god förmåga att strukturera, planera och jobba effektivt. Hos oss behöver du vara flexibel, nyfiken och ta i där det behövs. Det är en självklarhet för dig med bra samarbeten, god servicekänsla och att leverera kvalitativt resultat.
På centrumledningen är det ett härligt arbetsklimat och vi ser gärna att du likt dina framtida kollegor har nära till skratt och vill ha roligt på jobbet.   

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?

Låter det intressant och som något för dig? Önskar du läsa mer om Kungsmässan rekommenderar vi dig att besöka bolagets hemsida kungsmassan.se Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Då kan du läsa mer HÄR

Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Jag som arbetar med processen heter Marios och mig når du enklast på mail: mm@kimm.se Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 26 december, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Aranäs fastigheter

Borgmästaregatan 5, Kungsbacka

Kontakta mig för mer information

Marios Maletsikas

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 december, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomisk förvaltare till Nabo, Stockholm

Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

HR-administratör

Vill du arbeta som HR-administratör i en supporterande roll? Till vår kund letar vi nu efter en analytisk och prestigelös person som skall stötta inom HR med bland annat utformning av anställningsavtal och rekryteringsadministration. Wise Professionals söker för kunds räkning en HR-administratör för ett konsultuppdrag hos vår kund i Kungälv! Uppdraget är till en början 3 månader, med chans till förlängning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Junior Controller till JM AB

Till JMs huvudkontor och koncernstab Verksamhetsutveckling söker vi nu en engagerad Junior Controller. Verksamhetsutveckling är en koncernövergripande utvecklingsstab med bl.a. ansvar för produktutveckling, processutveckling, IT-utveckling samt Miljö- och hållbarhetsutveckling.

Solna Sista ansökningsdag: 12 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Tax Specialist inom moms till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och att hantera momsfrågor? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för momsfrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 januari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök