Redovisningsekonom specialist på BRF till välkänt bolag i Stockholm

Solna

Nu har du möjligheten att söka ett lägre konsultuppdrag som Redovisningsekonom inom BRF till ett välkänt bolag i Stockholm. Är detta du? Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 28 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Är du en utåtriktad person med lång erfarenhet av redovisning för Bostadsrättsföreningar i ryggsäcken så är det nog just dig vi söker till detta uppdrag.

Om rollen
I rollen som Redovisningsekonom kommer du ingå i ett av bolagets fyra affärsområden där du rapporterar till redovisningschefen. Du behöver vara av senior karaktär och känna dig bekväm att snabbt ta dig an den löpande redovisningen inom BRF. Andra arbetsuppgifter och önskade kvalifikationer är:

  • Bokslutssjälvständig, då du kommer ansvara för både kvartals- och årsbokslut
  • Rapportering av moms, skatter, arbetsgivaravgifter och inkomstdeklarationer
  • Agera stöd till styrelser och kontakt med revisorer

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom till BRF ser vi att du har arbetat minst 4 år i en liknande roll med motsvarande uppgifter. Du ska känna dig trygg med att enkelt och snabbt komma in i arbetet, ha en god social förmåga och pedagogisk framtoning då arbetet innebär mycket kontakt med styrelser och andra intressenter.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist, Carl Carlberg (carl.carlberg@wise.se) eller konsultchef Johanna Treschow (johanna.treschow@wise.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 28 augusti, 2019

Kontakta mig för mer information

Johanna Treschow

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök