Teamledare Customer Service till Össur

Stockholm Rekrytering

Till vårt inköpsteam, Clinics Supplies, söker vi nu en ledare till Össur Scandinavia Nordic AB. Du kommer i din roll förutom att leda teamet också arbeta operativt med samma arbetsuppgifter som övriga med både beställningar från klinikerna och de inköp dessa genererar.

Sök rollen Senast 3 oktober, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Privat sjukförsäkring

Össur, grundat 1971, har sin kompetens inom utveckling, produktion och försäljning av ortopediska hjälpmedel och lösningar. Sedan introduktionen på den isländska aktiemarknaden 1999, har företaget expanderat kraftigt. Mycket tack vare strategiska företagsförvärv och betydande investeringar i utveckling och forskning. Össur är sedan 2009 också listat på NASDAQ OMX Copenhagen.

Idag sysselsätter Össur cirka 3000 anställda på 25 olika platser i världen, med kontor i Amerika, Europa, Asien, Australien och huvudkontoret på Island. Med alla de kliniker Össur har i Norden är man till antalet den ledande regionen.

Mer information om företaget hittar du på deras informativa hemsida https://www.ossur.se/om-ossur

Rollen

Som teamchef/inköpare fungerar du som länken mellan kliniker och leverantörer och ser till att de agerar enligt de inköpsprocesser som finns och ständigt utvecklas. Som inköpare har du också ett proaktivt tillvägagångssätt när man granskar nuvarande system och processer, gör rekommendationer och genomför förändringar.

Teamet som består av fem personer är nyckeln till att leda företaget framåt i den förändringsprocess man befinner sig i. Att påvisa nytta och besparingar för klinikerna genom att samordna inköp och beställningar centralt som skapar utrymme för klinikerna att fokusera mer på sin spetskompetens.

Du rapporterar till Director of operations som ingår i företagets ledningsgrupp. På kontoret i Sollentuna arbetar ca 35 medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

 •  Leda och fördela arbetet i gruppen    
 •  Gruppen ansvarar för att inkomna beställningar hanteras och genererar inköpsorder till utvalda leverantörer.
 • Proaktivt leda och utveckla gruppen
 •  Hantera det dagliga orderflödet mellan kliniker och leverantörer
 •  Kontinuerlig leverantörsuppföljning såsom kvalitet, pris
 •  Bidra aktivt till avdelningens kontinuerliga förbättringsarbete
 • Identifiera nya leverantörer
 • Rapportera och sammanställa data
 • Ansvara för masterdata/registervård

I denna roll har du mycket kontakt med både interna och externa intressenter. Internt är det ditt egna team, ekonomi, försäljning och den strategiska inköpschefen. Externt har du främst kontakt med alla kliniker och leverantörer.

Din bakgrund/profil

Du har troligen en relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller inköp/logistik. Du har flera års erfarenhet av liknade arbete. Du är en van användare av olika inköp/ERP system. Som person är du lyhörd, empatisk och närvarande. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar för teamet.

Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då en del av kommunikationen sker på engelska.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Össur med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076 620 29 52.

Urval sker löpande så skicka omgående in din ansökan! Sista ansökningsdag är den 3 oktober.

Sök rollen Senast 3 oktober, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jan Rosing

Senior rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 oktober, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Child Rights and Business Officer hos UNICEF Sverige

Vill du tillsammans med oss påverka Sveriges största företag att säkra barnrättsfrågan? Har du kunskap om hållbarhet, mänskliga rättigheter och har jobbat med företags sociala ansvar? Då vill vi gärna att du söker tjänsten som Child Rights and Business Officer hos UNICEF Sverige.

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2018

Läs mer & ansök

Nytt

Group Financial Controller till SWEDOL

Vill du vara med på Swedols tillväxtresa och ta koncernen till nästa nivå?
Har du drivet och viljan att utvecklas inom koncernredovisning? Som Group Financial Controller på Swedol får du vara med ”där det händer” och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet!

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 oktober, 2018

Läs mer & ansök