Uppdrag till affärsdriven Business Controller

Stockholm

Är du en affärsdriven Business Controller som söker nya utmaningar? Vi på Wise Professionals får löpande in uppdrag från kunder som söker efter precis sådana som dig!

Sök rollen Senast 30 augusti, 2019

Rollen som Business Controller innebär ett stort fokus på affärsnära analyser, budgetering och förbättringsarbete, både på affärsområdesnivå samt bolagsnivå. Ofta innebär det även att vara delaktig i utvecklingen av strukturer och processer kopplat till finansområdet.

Övriga ansvarsområden:

·      Leda budgetprocess och affärsplanearbete

·      Resultatstyrning

·      Driva Business case och Ad hoc-projekt

·      Stödja beslutsfattare med finansiell kontroll och verksamhetsstyrning

·      Uppföljning av budget, prognoser och nyckeltal med avvikelserapportering

Önskvärda erfarenheter:

·      Några års erfarenhet av rollen som Business Controller eller som Financial Controller

·      Akademisk examen inom företagsekonomi med inriktning ekonomistyrning, redovisning och/eller finans

·      God förmåga att förklara ekonomiska resultat och analyser

·      Stark analytisk ådra och vana vid att utveckla analyser och uppföljningsmodeller i Excel

·      Trivs med att arbeta under eget ansvar och drivs av ständiga förbättringar

För att vara framgångsrik i rollen som Business Controller bör du vara prestigelös, flexibel och intresserad av analys och utveckling. Social kompetens är en förutsättning då tjänsterna innebär många kontaktytor både internt och externt.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. En viktig USP med oss är att vi konsultchefer själva är utbildade ekonomer och jobbat i linjen i flertalet år så vi vet de utmaningar och fantastiska möjligheter ni står inför. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Visst låter detta intressant?
Du är bara några få klick ifrån att bli en del av vårt nätverk för just dessa roller. Notera att det endast är ditt CV som behövs för denna process och inget personligt brev. Klicka HÄR för att starta registreringen. I konsultvärlden går processerna oftast snabbt, så har du just den profilen som matchar ett pågående uppdrag så kommer vi höra av oss inom kort!

Du får såklart gärna kontakta oss direkt om du har några frågor. Vi som arbetar specifikt med dessa roller inom Business Controlling är kandidatansvarig Carl Carlberg carl.carlberg@wise.se och konsultcheferna Johanna Treschow johanna.treschow@wise.se och Melodi Askelöf melodi.askelov@wise.se .

Då det är sommarperiod nu vill vi dock flagga för att handläggningstiden kan dröja lite längre än vanligt, och vi ber er ha tålamod med detta.

Vi hörs!

Hälsningar

Team Eqonomy på Wise Professionals

Sök rollen Senast 30 augusti, 2019

Kontakta mig för mer information

Johanna Treschow

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök