Redovisningschef till Jetpak

Stockholm

Har du en passion för redovisning och en naturlig känsla för ledarskap? Då kan rollen som redovisningschef på Jetpak vara något för dig!

Sök rollen Senast 21 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om företagetJetpak Top Holding AB är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak verkar primärt inom ”courier, express, and parcel” marknaden (s.k. CEP marknaden), och bolagets verksamhet delas huvudsakligen upp i ett Express Ad-hoc – och Express Systemized segment.
Jetpak finns representerat på fler än 170 orter runt om i Norden och Europa. Jetpak har ett unikt och flexibelt kunderbjudande baserat på tillgången till uppemot 4000 flygavgångar dagligen och ett omfattande distributionsnätverk med cirka 700 budbilar. Detta är något som möjliggör att för marknaden kunna leverera den snabbaste och mest omfattande sammadagstjänsten i segmentet 0-12 timmar. Detta kan kompletteras ytterligare med en unik skräddarsydd nästadagstjänst för systemsatta transporter.

Vid årsskiftet flyttar Jetpak sitt huvudkontor till nybyggda Office One på Stockholm Arlanda Airport.

Om tjänsten
Som ansvarig för redovisningsfunktionen på Jetpak kommer ditt uppdrag vara att leda och planera arbetet på redovisningsavdelningen med målsättning att förbättra effektiviteten i interna processer och underlätta det administrativa arbetet för organisationen.
Du ansvarar även för att leverera och säkerställa företagets redovisning, rapportering och betalningsflöden. Du kommer att ha personalansvar för en grupp på 9 personer med olika fokusområden inom redovisning. Du rapporterar direkt till CFO.

Arbetsuppgifter som ingår är:

  • Ansvar för redovisning och dokumentation.
  • Ansvara för att effektiva rutiner och processer finns på plats, efterlevs och utvecklas.
  • Ansvarar för utveckling av en effektiv ekonomienhet där uppföljning, avvikelser och förbättringar är en del av vardagen, för att skapa den bästa och mest kompetenta ekonomiorganisationen.
  • Ansvara för att organisationen får beslutsunderlag för utredningar och analyser.
    Support kring budget och forecastarbete, KPI uppföljning för att proaktivt stödja funktioner på såväl intäkts- som kostnadssidan samt utveckling av företagets cash flow.

Vem är du?
Vi söker dig som har ca 5-10 års arbetslivserfarenhet inom redovisning, processutveckling och personalledning.

Du är van vid månadsrapportering och har slutfört flera årsbokslut självständigt tidigare. Du har helst erfarenhet från noterade bolag och har tidigare arbetat med stora transaktionsflöden. Du är en fena på att utveckla processer och rutiner. Du har sannolikt en akademisk utbildning.

Som person drivs du av att skapa struktur och har samtidigt har lätt för att anpassa dig till en föränderlig miljö. Du trivs med att ha ett stort ansvarsområde. Det kommer naturligt för dig att skapa kontakter och har en utåtriktad personlighet. Du vågar utmana, gräva, analysera och ifrågasätta det som du inte förstår eller tror på. Detta gör du på ett nyfiket och professionellt sätt gentemot kollegor och andra i organisationen

Språk: Svenska och engelska

Systemvana och intresse för digitala verktyg, samt goda kunskaper i Excel.

Om processen 
I denna rekrytering samarbetar Jetpak med Wise Professionals/EQonomy. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Catherine Laurin (catherine.laurin@wise.se) Rekryteringsanansvarig. Vår intervjuprocess kommer att startas upp i mitten av augusti men vi kommer dessförinnan att arbeta med löpande urval och tester så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Sök rollen Senast 21 augusti, 2019

Kontakta mig för mer information

catherine-Laurin

Catherine Laurin

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök