Tips! Unik chans för dig som är Senior Redovisningsekonom

Stockholm

Är du en erfaren redovisningsekonom som trivs med att jobba i en internationell miljö, där du får agera serviceinriktat varje dag? Ansök då till denna tjänst redan idag!

Sök rollen Senast 23 augusti, 2019

Om tjänsten
Du kommer att tillhör en grupp på 4 personer och rapporterar till Entity Finance & Payroll Manager. I denna roll kommer du att till en början ansvara för den löpande bokföringen där även uppgifter som följande ingår:

Internrapportering
Avstämningar
Månads-/kvartals-/årsbokslut
Årsredovisningar
Inkomstdeklarationer
Bank-likvider
Skatt, moms
Årsprognoser av balans & resultatkonton
Support gentemot övriga i organisationen gällande redovisningsfrågor
Superuser av SAP
Kontakt med revisorer

Varför jobba här?
Du kommer till en arbetsplats där det är högt i tak och härlig inbjudande stämning i en internationell miljö. Här hjälps man åt och är måna om varandra.
Goda utvecklingsmöjligheter ges och man uppmuntrar till egna initiativ och viljan att påverka.
Stor vikt läggs på ”People & Culture”. Bolaget satsar på sina medarbetare och strävar efter starkt ledarskap.

”JTI har flera år i rad blivit certifierade som Top Employer bland annat för vår passion för människor, vår integritetskultur och respekt för andra och vår strävan efter kontinuerlig förbättring av allt vi gör. Dessa attribut skapar en miljö som erbjuder ett brett utbud av globala karriärutvecklingsmöjligheter.”

Kontoret är beläget centralt i Stockholms city.

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har genomfört årsbokslut och årsredovisningar självständigt och har god förmåga att se helhet och förstå resultat av siffror.
IFRS och US Gaap är du väl bekant med samt har god vana av SAP.
Meriterande är om du tidigare varit med om implementering och arbetat i bolag i förändring. Har dessa varit inom FMCG eller internationella är det ett plus.

Då arbetsmiljön är internationell ser vi gärna att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Du motiveras av en händelserik och snabbrörlig miljö och det är av stor vikt att du är trygg i din kompetens och kan sätta dig in i olika typer av arbetsuppgifter och självständigt söka upp information när det krävs. För att trivas på JTI bör du vara driven, nyfiken med positiv inställning som gärna samarbetar med många kontaktytor.

Om Bolaget:
JTI Sweden
är Sveriges ledande cigarettleverantör med internationella storsäljare som Camel, Winston och anrika svenska klassiker som Blend, Level, John Silver och Right. Vår framgång bygger på genuin tobaksexpertis från världens alla hörn. JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI, en av världens ledande tobaksproducenter med 45 000 anställda och verksamhet i över 130 länder. Hos oss arbetar experter på allt från butiksinredning och skyltning till tobaksblad och produktutveckling. Läs mer om JTI på www.jti.com eller www.jti.com/sweden

JTI:s dotterbolag Nordic Snus är en av Sveriges största snustillverkare med varumärkena LD och det tobaksfria alternativet Nordic Spirit – som finns hos över 5 000 försäljningsställen runtom i Sverige. Samtliga produkter tillreds i den anrika fabriken i Vårgårda på västgötaslätten. Läs mer on Nordic Snus på www.nordicsnus.se.  

Rekryteringsprocessen
Vi går igenom ansökningar löpande men intervjuer kommer först att bokas in i augusti. Tveka dock inte att söka tjänsten redan idag.
Ser fram emot att läsa ditt CV!

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller andra funderingar är du välkommen att kontakta mig Ramona Johansson, rekryteringsansvarig, (ramona.johansson@wise.se)

Sök rollen Senast 23 augusti, 2019

Kontakta mig för mer information

Ramona Johansson

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök