Financial Controller till Scania

Stockholm Konsultuppdrag

Har du erfarenhet från en roll som Financial Controller i storbolag sedan tidigare och är bästa kompis med Excel? Söker du ett långt uppdrag med start efter sommaren? Då kan det här vara ditt drömuppdrag!

Sök rollen Senast 29 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen

Funktionen för Finance and Business Control på Scania består av ett 20-tal controllers med olika ansvarsområden med målet att stödja och möjliggöra lönsamma och kostnadseffektiva affärsverksamheter. Nu söker vi en Financial Controller som är redo att kliva på ett långt uppdrag i minst ett år med start efter sommaren. I den här rollen kommer du bland annat att genomföra analyser, säkerställa rapportering i bokslut och prognoser samt vara processanvarig för löpande kostnader för ett par affärsområden.

Om dig

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har något eller några års erfarenhet som Financial Controller. Du är skicklig i Excel och är van vid att hantera stora mängder data. Då Scania har stora transaktionsvolymer ser vi det som viktigt att du tidigare har arbetat i ett storbolag. Har du erfarenhet av Oracle och Hyperion sedan tidigare är detta meriterande.

Som person tror vi att du är skicklig på att balansera noggrannhet med effektivitet. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp och har förmågan att ändra fokus utefter situationen du befinner dig i. Du är en god kommunikatör och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Ansökan

Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Jenna Hemberg (jenna.hemberg@wise.se). För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

På grund av semestertider vill vi också redan nu flagga för att vår återkoppling till dig kan dröja något längre än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig så snart vi gått igenom din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar “The Scania Way” och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida.

Sök rollen Senast 29 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenna Hemberg

Jenna Hemberg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

COO, Regionchef, Francotyp (FP) i Sverige

Francotyp-Postalia (FP) söker nu en chef till den svenska marknaden. Som COO så får du helhetsansvaret med betoning på sales and marketing. Då bolagets produkt och tjänsteutbud är i en förändringsfas så är en stor del av ansvaret att arbeta med affärsutveckling av nya lösningar som t ex digital signering.
PÅ FP arbetar man med kommunikationslösningar för företag, främst inom området post- och dokumenthantering.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 augusti, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Innehållsproducent till Maskinentreprenörerna

Nu söker Maskinentreprenörerna (ME) en vass skribent och innehållsproducent som ska kunna skapa innehåll både för förbundets digitala kanaler och tidningen Maskinentreprenören. Vi verkar i en spännande bransch i utveckling. Låter det intressant? Då kanske du är den vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök