Stockholm Konsultuppdrag

Assistent till Morgan Stanley

Är du i början av karriären, har administrativ erfarenhet och söker din nästa utmaning? Kolla då in den här rollen som assistent till Morgan Stanley!

Till den ledande, globala investmentbanken Morgan Stanley söker vi nu en vass assistent. Detta är ett konsultuppdrag under ett år då du täcker upp för en föräldraledighet. Uppdraget är på heltid med start i februari. Kunden sitter i fina lokaler på Hovslagargatan i Stockholm och du kommer ingå i ett team med 15 medarbetare.

Ditt uppdrag
I rollen som assistent kommer du främst att arbeta tillsammans med och supportera fem bankers med administrativa och koordinerande uppgifter. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter i rollen:

  • Ansvara för kalendrar samt koordinera interna och externa klientmöten. Du bokar möten, luncher, resor, hotell samt externa konferenser
  • Organisera telefon- och videokonferenser
  • Uppdatera info i företagets CRM-system
  • Sammanställning av utlägg och fakturor månadsvis
  • Övriga administrativa uppgifter så som scanning, kopiering och arkivering

Din roll är bred och du förväntas att ta dig an den breda variationen av arbetsuppgifter med en prestigelös inställning. I rollen kommer du tillsammans med dina assistentkollegor även ansvara för att arrangera interna event och konferenser.

Din bakgrund
Vi söker dig i början av din karriär som har arbetat i en serviceinriktad, administrativ roll tidigare. Har du erfarenhet av bank, konsult- eller advokatbranschen är det ett stort plus. Du är en van användare av Officepaketet och du har lätt för att lära dig nya affärssystem. Eftersom du arbetar på ett internationellt bolag är det viktigt att du är en mycket god kommunikatör i svenska och engelska språket, i både tal och skrift. 

För att axla rollen värderar vi egenskaper som noggrannhet och ansvarsfullhet högt och du är serviceinriktad ut i fingerspetsarna samt arbetar proaktivt och problemlösningsfokuserat. Det är viktigt att du känner dig bekväm i din roll där du tar initiativ och ligger steget före för att underlätta för kollegor i deras vardag. 

Om Morgan Stanley
Morgan Stanley är en amerikansk investmentbank grundad 1935. Banken verkar globalt och har sitt högkvarter i New York. Företagets kunder är en bred grupp av företag, regeringar, finansiella institutioner och individer. Här kan du läsa mer om företagets kultur och värderingar.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb