Junior Redovisningsekonom

Stockholm Konsultuppdrag

Är du i början av din karriär som redovisningsekonom och känner för att ta nästa steg? Som konsult hos oss på Wise Professionals får du uppdrag inom olika branscher med varierande storlek vilket gör att du snabbt växer i din nuvarande kompetens. Varmt välkommen att bli en del av vårt konsultnätverk!

Sök rollen Senast 21 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om rollen

I rollen som Junior Redovisningsekonom söker vi nu dig som har några års erfarenhet från nedan arbetsuppgifter:

·      Leverantör och kundreskontra

·      Förståelse för redovisning

·      Utläggsredovisning

·      Löpande bokföring

·      Avstämningar

·      Behjälplig i månadsbokslut

I de flesta uppdrag kommer du även att ha kontakt med övriga delar av verksamheten, därför ser vi gärna att du har erfarenhet av att supportera i frågor som relaterat till reskontra, bokföring och exempelvis utlägg.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen som Junior Redovisningsekonom har du 1-3 års erfarenhet från en liknande roll. Du är positiv och förändringsbenägen som person och har en förståelse för vikten av detaljer i ditt arbete. Vi tror att du med fördel har systemvana och ett systemintresse för att trivas bra i rollen.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Har du frågor kontakta Talent Acquisition Specialist Carl Carlberg (carl.carlberg@eqonomy.se) eller konsultchef Johanna Treschow (johanna.treschow@wise.se)

För att söka, klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. Du kommer sedan skickas vidare till att besvara några snabba urvalsfrågor gällande den kompetens vi söker till oss.

Vänligen notera att det här är en generell annons för våra framtida uppdrag, vi välkomnar dig till oss om du är nyfiken på ett konsultuppdrag som redovisningsekonom! Skulle det dyka upp ett uppdrag hos oss som vi ser matchar med din profil kan det hända att vi kontaktar dig. Nu är vi nyfikna på dig – varmt välkommen att skicka in din ansökan och bli en del av vårt nätverk!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 21 november, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Treschow

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök