Unik chans för dig som är ekonomiassistent och vill jobba söder om City.

Stockholm Rekrytering

”Söker du en bred redovisningstjänst där du får möjlighet att utvecklas på ett bolag som har en stabil och stark expansionsresa framför sig? Då kan det vara dig vi söker!”

Sök rollen Senast 9 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal



Om tjänsten:
MIVA Montage AB växer kraftigt och Terese som är ekonomiansvarig behöver därför stöttning i delar av redovisningen för både MIVAs räkning samt de 3 systerbolagen. Det innebär kund/leverantörsreskontra, löpande bokföring samt delaktighet vid månadsbokslut. Utöver det ingår en del administration samt vara behjälplig med övriga ad-hoc uppgifter.

Du kommer till en familjär stämning med öppen atmosfär och högt i tak. Teamet på kontoret består av 3 projektledare, ekonomiansvarig samt VD.
Möjligheterna är många för en person med rätt inställning och det finns goda chanser till utveckling.
Kontoret är beläget i Haninge/Jordbro så med fördel har du tillgång till bil.

Vem vi söker:
Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet av reskontra och löpande bokföring. I den här rollen läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna, så för att trivas på MIVA Montage AB bör du motiveras av att få vara ett stöd och arbeta med en variation av uppgifter med viljan att lära dig. Du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta med andra och vågar fråga.

Det är fördelaktigt om du har ett systemintresse och lätt för att lära dig system. Idag används SoftOne, Visma och Fortnox.

Om MIVA Montage AB
MIVA Montage AB är specialiserade på att leverera och montera kompletta anläggningar inom vatten, avlopp och industri. Det är ett familjeföretag som sedan 2017 ägs av Lakers Group AB. MIVA har 24 anställda där de flesta har lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Företaget har som ambition att alltid ge ett personligt och engagerat bemötande till deras kunder. Dem strävar alltid efter att hålla en öppen och kontinuerlig kommunikation, både till kunder och leverantörer för att kunna bidra till bästa möjliga service. För att läsa mer gå in på www.mivamontage.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar MIVA Montage AB med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta mig, ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se). Jag ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 9 november, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ramona Johansson

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 9 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök