Ekonomiansvarig till företag i hälsobranschen

Stockholm

Vill du ha en central roll i en verksamhet som arbetar hälsofrämjande? Sök då denna tjänst som Ekonomiansvarig med placering i söderort!

Sök rollen Senast 29 oktober, 2019

Om Promas
Vi tror på tanken att företag och organisationer som aktivt arbetar med hälsa för människor på arbetsplatsen, långsiktigt banar väg till bättre resultat. Vår affärsidé är att tillhandahålla ett koncept som hjälper arbetsgivaren att bedriva ett effektivt hälsoarbete genom att ge alla medarbetare möjlighet till mental och fysisk återhämtning på arbetsplatsen.
Sedan starten 2003 har vi haft en kraftig tillväxt. Idag finns vi på fler än 7000 arbetsplatser och är den marknadsledande aktören inom begreppet ”koncept för återhämtning”. Vi har lokalkontor över hela Sverige och kan ge våra kunder lokal service oavsett var i landet de befinner sig.

Vill du läsa mer om Promas, besök deras hemsida www.promas.se

Erbjudande
Promas befinner sig i en tillväxtfas vilket gör att du kommer få vara med och påverka i uppbyggnaden och verksamhetsplaneringen. Rollen som ekonomiansvarig i sig är bred med både strategiskt och operativt innehåll men med fokus på att hålla en god ordning och hög kvalitet på redovisningen.

Exempel på uppgifter i tjänsten:

·       Utveckling och framtagande av rapporter

·       Samordning och uppföljning av interna projekt

·       Reskontra, Löpande bokföring, Avstämningar

·       Självständigt upprätta månads- och årsbokslut

·       Självständigt ansvara för löner

·       Analys och uppföljning av utfall

·       Fungera som stöd i ekonomiska frågor till VD och övriga i organisationen

·       Föredragande för styrelse och ledningsgrupp

Promas sitter i trevliga lokaler i Kungens Kurva nära IKEA.

Om dig
För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av kvalificerad redovisning, dvs allt från löpande redovisning till att ha upprättat årsbokslut samt ha förmåga att se samband och dra slutsatser utifrån ekonomiska data.

Då du kommer att bli en nyckelperson med många kontaktytor är det viktigt med god kommunikativ förmåga samt intresse för samarbete. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta initiativ, varför det är av vikt att du är trygg i din kunskap och kan arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Språk: svenska i tal och skrift, engelska är meriterande.
System: Office, affärssystem tex Fortnox, Visma

Nyfiken på att veta mer? 

I den här rekryteringen samarbetar Promas med Wise Professionals/EQonomy. Tjänsten är en direktrekrytering och vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin (catherine.laurin@wise.se)
Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 29 oktober, 2019

Här ligger Promas

Ellipsvägen 13, Kungens Kurva

Kontakta mig för mer information

catherine-Laurin

Catherine Laurin

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök