Ekonomisk förvaltare till Nabo

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Sök rollen Senast 28 oktober, 2019


Varför ska du arbeta på Nabo?

Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala.

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag.

På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på https://nabo.se/

Om rollen
Du kommer arbeta i en grupp med andra ekonomiska förvaltare där du ansvarar för ett antal föreningar och kommunicerar med styrelsen i ärenden, per telefon och i möten. Du kan vara placerad på något av Nabos kontor i centrala Uppsala, Slussen eller i Sickla köpkvarter. Arbetet innebär att du bland annat jobbar med följande för dina kunder:

·        Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelser

·        Redovisning och avstämningar

·        Bokslut och deklarationer

·        Ekonomisk rapportering

·        Låneupphandlingar

·        Ekonomiska analyser

·        Administrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde

Är det dig vi söker?
För att trivas i rollen som ekonomisk förvaltare hos oss på Nabo ser vi gärna att du har en civilekonomutbildning samt erfarenhet av att arbeta med redovisning. Alternativt har du en eftergymnasial ekonomiutbildning med en bredare redovisningserfarenhet. Har du erfarenhet av att självständigt upprätta kvartals- och årsbokslut samt inkomstdeklarationer är detta meriterande. Likaså om du har tidigare erfarenhet av bostadsrättsföreningar och styrelsearbete.

Som person har du en positiv inställning, är lösningsorienterad och tar gärna ansvar. Du har en analytisk förmåga och kan planera både på kort och lång sikt. Att arbeta som ekonomisk förvaltare hos oss innebär att jobba med kvalitet och service i allt du gör. Du gillar att hjälpa dina kollegor, driva projekt tillsammans och samarbeta men du trivs också med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Att bygga och utveckla relationer med kollegor och kunder är något som ger dig energi. Du har förmågan att anpassa din kommunikation efter den du talar med och du trivs med att hjälpa andra, men du kan också avgöra när du behöver ifrågasätta eller utmana din motpart. För oss är det viktigt att du känner med våra värderingar och gillar när du får vara involverad i det som händer.

Ytterligare information om tjänsten

  • Tillsvidare, heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
  • Fast månadslön.
  • Våra arbetstider är 8 timmar per dag och kan förläggas mellan 07-18. Vi tillämpar flextid. Kvällsmöten kan förekomma.
  • Försäkringar och pension enligt policy.
  • Du kan vara placerad på något av Nabos kontor i centrala Uppsala, Slussen eller i Sickla köpkvarter.

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Nabo med EQonomy/Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Forsman på sofie.forsman@wise.se.

Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen, därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 28 oktober, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sofie Forsman

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 oktober, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till Kilpatrick Townsend

Nu söker vi en driven och engagerad assistent som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats där tempot stundtals är högt.
Låter det som något för dig?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 oktober, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök