Årsbokslut redovisningsekonom

Stockholm Konsultuppdrag

Är du årsbokslutssjälvständig och söker ett uppdrag där du kan stötta med din expertis inom just detta?

Sök rollen Senast 24 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Om rollen
Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i december alternativt januari för att stötta vår kund i årsbokslut K2, K3. Uppdraget är på heltid och beräknas pågå fram till början av mars. Placering är på vår kunds kontor i centrala Stockholm.

Vår kund är en Shared Service där du kommer stötta med årsbokslut för deras tre av fem fackförbund. Teamet består idag av två personer, en ekonomiassistent och en redovisningsekonom, där du kommer vara den som kliver in som expert vid årsbokslutet. Du kommer ha nära samarbete med teamet och ekonomiansvarig.

Om dig
För att passa för det här uppdraget ser vi att du självständigt upprättat årsbokslut enligt K2, K3 regelverk under de senaste två-tre åren. Då du kliver in och agerar expert vid årsbokslut krävs det att du är flexibel och är van att hugga tag där det behövs. Du är prestigelös, noggrann och strukturerad. Har du erfarenhet av värdepapper redovisning är detta starkt meriterande.

När du blir en av oss
Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Carl Carlberg carl.carlberg@wise.se och konsultchef Johanna Treschow Johanna.Treschow@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 24 november, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Treschow

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök