Stockholm Konsultuppdrag

Utbildningsadministratör till Peab

Har du ett tydligt servicetänk där du alltid sätter kunden främst och vill vara med och utveckla Peabs utbildningsadministration? Då kanske just du är den som vi söker!

Just nu söker vi en servicemedveten utbildningsadministratör för ett heltidsuppdrag hos Peab i Ulriksdal, Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace med start omgående och pågår till och med sista maj 2023 med chans till förlängning.

Ditt uppdrag
Utbildningsadministrationen är en del av Peab Support AB som levererar tjänster inom de processorienterade personal- och transaktionsintensiva verksamhetsområdena Ekonomi, Lön, HR och IT till koncernens samtliga verksamheter.

Tillsammans med dina fyra kollegor är uppdraget att leverera en professionell och lösningsorienterad utbildningsadministration med verksamhetsnytta och kundnöjdhet som främsta fokus.

Peab hanterar årligen tusentals kursdeltagare och hundratals kurser som vänder sig till både yrkesarbetare och tjänstemän.

Du kommer exempelvis arbeta med att:

  • Skapa kurstillfällen i Peabs kursverktyg samt dokumentera och följa upp dessa
  • Söka och boka kursledare/kursleverantör och kurslokal
  • Boka in kursdeltagare och hantera av- och ombokningar
  • Hantera kursintyg
  • Hantera fakturor, internfakturera samt uppföljning av kostnader
  • Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem
  • Vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av arbetssätt, rutiner och processer
  • Aktivt arbeta för att nå dina egna och gruppens mål

Din bakgrund
Du är en administratör med god förmåga att arbeta metodiskt, strukturerat och noggrant. Att tänka steget längre och arbeta proaktivt med lösningsfokus är en styrka hos dig och du motiveras av att ständigt förbättra processer och arbetssätt.

Du tycker om att arbeta tillsammans med andra i en grupp. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era mål. Du är initiativrik och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs. Du trivs med att hjälpa andra och har förmågan att på ett enkelt och tydligt sätt dokumentera och kommunicera.

I denna roll blir du en viktig ambassadör för Peab Support AB och du bemöter alltid kunder på ett professionellt sätt.

Om Peab
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Affärsområdeschef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se) och Kandidatansvarig Johanna Lindell (johanna.lindell@thepace.se).

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb