Ekonomichef till Kilpatrick Townsend

Stockholm

Nu söker vi en prestigelös ekonomichef som vill arbeta i en internationell miljö. Kilpatrick Townsend erbjuder en dynamisk och händelserik arbetsplats med familjär stämning. Låter det som något för dig?

Sök rollen Senast 20 november, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård

Om Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.

Rollen
Som ekonomichef har du ett operativt huvudansvar för ekonomin. Du kommer att arbeta tillsammans med en ekonomiassistent och rapportera till ekonomiansvarig delägare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Fakturering
 • Löpande redovisning och avstämningar
 • Kund- och leverantörsreskontra (registrering och betalning)
 • Deklaration och betalning av moms, skatt och avgifter
 • Leverera underlag och kontrollera löner som görs av extern part
 • Ansvara för kontakt med försäkringsmäklare
 • Månads- och kvartalsrapportering till delägare
 • Budgetering
 • Årsbokslut inkl årsredovisning och deklarationer för AB och KB

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med redovisning i en bred roll under flera år. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i tal och skrift. Du har god systemvana och är duktig på Excel och Word.

För att trivas och lyckas i din roll är du en affärsmässig, analytisk och ansvarsfull person som tycker om att bygga förtroende och goda relationer. Du är ödmjuk, prestigelös och flexibel samt har god samarbetsförmåga. Du är en problemlösare som på ett noggrant och effektivt sätt levererar högsta kvalitet i allt du gör. Du tycker om att arbeta strukturerat och kommer att kliva in i en verksamhetsnära och självständig roll med väl fungerande rutiner och processer. Genom ditt proaaktiva och engagerade arbetssätt bidrar du till att uppnå firmans gemensamma mål.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst på kontoret som är vackert beläget på Blasieholmen i centrala Stockholm.
Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel.
I vårt anställningserbjudande ingår en förmånlig pensions- och försäkringslösning, friskvårdsbidrag, subventionerad kontorsmassage, internutbildningar, en årlig konferensresa och flera gemensamma trivselaktiviteter.

I den här rekryteringen samarbetar Kilpatrick Townsend med EQonomy/Wise Professionals.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin på catherine.laurin@eqonomy.se. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 20 november, 2019

Här ligger Kilpatrick Townsend

Hovslagargatan 5B, Stockholm

Kontakta mig för mer information

catherine-Laurin

Catherine Laurin

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 20 november, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök